Portugália
ÉLŐ
Franciaország

Oroszország gyorsan döntött Magyarország és Ukrajna között

2024. július 03. 11:55

Az orosz szenátor szerint ők egyáltalán nem kíváncsiak Kijev nyilvános álláspontjára, Orbán Viktor véleményét viszont minden alkalommal figyelmesen meghallgatják. A politikus arról is beszélt, hogyan alakulhat ki nemzetközi koalíció a háború ellen.

2024. július 03. 11:55
null

Nyitókép: AFP/Natalia Kolesnikova

Orbán Viktor növekvő politikai súlyát mutatja a számára sikeres európai parlamenti választás, a véleményét pedig minden alkalommal érdemes meghallgatni, mert nem légből kapott – többek között erről beszélt a Gazetának Alekszej Puskov szenátor, aki hangsúlyozta, Oroszországot nem érdekli Kijev nyilvános álláspontja, az viszont sokkal inkább, hogy milyen folyamatok zajlanak Európában és a tengerentúlon.

Ha Donald Trump megnyeri az amerikai választásokat és Marine Le Pen pártja a francia parlamenti választásokat, akkor nemzetközi koalíció alakulhat ki a háború ellen

– véli a politikus.

A portálnak nyilatkozott Artyjom Kosorukov, a Lomonoszov Moszkvai Állami Egyetem politológusa is, aki úgy látja, Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt sarokba szorította a Nyugat, a magyar miniszterelnök Kijevben is közölt álláspontja pedig logikus, hiszen mindent megtesz annak érdekében, hogy országát ne rángassa senki a konfliktusba.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-118
2024. július 05. 15:23
🍓 ️ ­­­É­­­r­­­t­­é­­­k­e­­l­­d­­­ ­­­a­­­ ­­s­­z­e­x­i­­ ­­p­u­­n­­c­i­­­m­­­a­­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­­.­­𝐗­­­𝟏­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­𝐍
lajajakab11
2024. július 04. 17:06 Szerkesztve
******************************************************************* ******************************************************************* ** ** MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! ** ** Körönként prémium VODKA " KREMLin Special Metanol " grátisz! ** ** ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! ** ** Haladóknak noviCSOKI ! ** ** ** »»»» KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! «««« ** ** ** A mű-cár üzenete: VILÁG PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK! ** ** ** !!! Kizárólag a FÉLkegyelműek válaszoljanak !!! ** ** ******************************************************************* *******************************************************************
csapláros
2024. július 03. 17:33
hatvanpuszta 2024. július 03. 15:35 • ..."Nahát milyen rendesek a muszkák.Meghallgatják a doktor miniszterelnök urat."... A muszkák kijelentették, hogy ŐT MINDIG készek meghallgatni ! A többi az ő problémájuk. Ki van még ilyen az Unióból ??? A Van még sámlira ültetett Lejjebb ? A Weber-Freund buzipár? A bukott Macron ???
csapláros
2024. július 03. 17:29
falcatus-2csapláros 2024. július 03. 15:03 ..."mi értelme lett volna élőben követni? (T.i. az Orbán-Zselé tárgyalást a békéről) az ő szemszögükben század, vagy inkább ezred rangú mi az amit az ukránok megígérnek és tojnak rá"... Ha másért nem, azért volt értelme, hogy Orbán javaslatát megtudják. NANÁ, hogy az ukránokra meg tojnak. De ki tudja: ha a Zselé annyit mondhatott volna a gazdái felhatalmazásából, hogy megfontolja, vagy célszerű megfontolni, vagy, hogy a LIBERÁLNÁCI USA BIRODALOM new-yorki kazár uzsorás tanácsa elé terjeszti, akkor az a ruszkiknak is érdekes lett volna...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!