New York Post: Obama szerint Kamala Harris nem tudja legyőzni Trumpot

2024. július 25. 20:48

Ezt nyilatkozta legalábbis a New York Postnak egy Biden családhoz közeli forrás. A volt elnök állítólag nem Harrist szerette volna elnökjelöltnek.

2024. július 25. 20:48
null

Nyitókép: MANDEL NGAN / AFP

Barack Obama korábbi amerikai elnök még nem állt be Kamala Harris elnökjelöltsége mögé, ennek az az oka – egy Biden családhoz közel álló forrás szerint, – hogy Obama úgy gondolja: Harris nem tudja legyőzni Donald Trumpot.

Miután Biden elnök vasárnap kiszállt a versenyből, és szinte azonnal támogatásáról biztosította az alelnököt, a demokrata elit nagy része gyorsan Harris mögé állt – Obama azonban ezt nem tette meg. 

„Obama nagyon feldúlt, mert tudja, hogy (Harris) nem nyerhet” 

mondta a forrás a New York Postnak, aki hozzátette: a volt elnök tisztában van vele, hogy az alelnök nem egy kompetens politikus. 

„Várjuk meg a vitát... Harris nem tud vitázni. Izraelről, Palesztináról, Ukrajnáról fog beszélni. Valami nagyon hülyeséget fog mondani” – mondta a forrás.

Hozzátette: Obama is azt akarta, hogy Biden lépjen vissza, de arra nem számított, hogy azonnal beáll Harris mögé. Érdemes megjegyezni, hogy az eredeti levélben Biden nem támogatta Harrist, csak húsz perccel később egy X posztban közölte, hogy az alelnöke jelölését támogatja. 

Biden leváltása után Obama állítólag azt akarta, hogy Mark Kelly arizonai szenátor és volt űrhajós legyen „a lista élén”,

amikor a jövő hónapban megrendezik a demokraták jelöltállító gyűlését – mondta a Biden közeli forrás. 

Egy másik demokrata bennfentes forrás így nyilatkozott a lapnak: Obamát meglepte Kamala Harris kiválasztása. 

A New York Post megkereste Barack Obamát is az ügyben, de ő nem nyilatkozott a lapnak. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 144 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:32
🍓 ️ ­É­­r­­­t­­é­k­­­e­­­l­­d­­ ­­­a­ ­s­­­z­e­­­x­­i­­­ ­­­p­u­­­n­­c­i­­m­a­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
files32
2024. július 26. 05:18
A repóknál mi a B terv, ha Trampli mégis orraesik?
altercat1
2024. július 26. 04:03
Meglátjuk mit kínál az amerikaiaknak kaczagójulcsa... Sör, rágcsa bekészítve.
syphax
2024. július 26. 03:52
Pusssz! Pussz! Mongya a baRaCk! "Dögöjj meg"--gondolja de nem mongya....Ilyenek ezek az ami NIGGEREK!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!