„Nem tud minket újra megmenteni Trumptól” – csúnyán beleállt a demokrata szenátor Joe Bidenbe

2024. július 11. 10:55

Bidennek az ország érdekében félre kellene állnia – véli Peter Welch.

2024. július 11. 10:55
null

Nyitókép: Mandel NGAN / AFP

Peter Welch szerdán az első demokrata szenátor lett, aki felszólította Joe Biden elnököt, hogy lépjen vissza a 2024-es jelöltségtől. A Washington Post című napilap véleménycikkében azt írta, hogy Bidennek „az ország érdekében” félre kellene állnia – számolt be a Politico

Ezzel összesen 10 kongresszusi demokrata képviselő szólította fel Bident a lemondásra. Welch bejelentésére azelőtt kerül sor, hogy Biden vezető tanácsadói csütörtökön egy zárt ajtók mögötti ebéd keretében találkoznak a szenátusi demokratákkal. Chuck Schumer többségi vezető meghívta a Biden-tanácsadók csoportját, abban a reményben, hogy eloszlatják a demokrata frakción belüli aggodalmakat.

Egyszer már megmentett minket Donald Trumptól, és most újra meg akarja tenni. De újra kell értékelnie, hogy ő-e a legjobb jelölt erre. Véleményem szerint nem az” 

– írta Welch.

Egykor bástyának számító államok mostanra republikánusok felé hajlanak. Ezeket az új elmozdulásokat – Minnesotában, New Hampshire-ben, Nevadában, Arizonában és Georgiában – komolyan kell venni, nem szabad tagadni vagy figyelmen kívül hagyni” – tette hozzá a szenátor. 

Kapcsolódó vélemény

undefined

Ambrózy Áron

Facebook

Idézőjel

Erre jön ez a szellemi fogyatékos, és felhívja a figyelmemet arra, hogy csíra vagyok, Biden papát csak rossz szögből fotózták.

 

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
petronius50
2024. július 11. 14:36 Szerkesztve
"Bidennek az ország érdekében félre kellene állnia – véli Peter Welch." Biden olyan a demokratáknak, mint egy gyógyíthatatlan, gennyes fekély. Se kiköpni, sem pedig lenyelni nem tudják, a mögötte álló, hatalmukhoz végletekig ragaszkodó "elit" miatt. Ez lesz a vesztük és ahogy telnek a napok - hetek, egyre kevesebb esélyük lesz valaki mást előhúzni a kalapból és felépíteniük novemberig. Ezt az értelmesebb demokrata pártiak nagyon jól tudják és baromira szenvednek miatta.
Reszelő Aladár
2024. július 11. 13:10
Ne legyen kétség, mindent meg fognak tenni Trumo győzlme ellen és semmi nem fog számítani. Ha kell csalnak, ha kell hamisítanak és a bíróság is fel fog pörögni. A kampány maga pedig a Trump ellenességről fog szólni, szándékosan valós alternatíva nélkül, hiszen a végül a szavazólapra kerülő jelöltet még futtatják belső mérésekben. Aztán majd a végén közfelkiáltással megválasztják mint egyetlen indulót, leszarva az előválasztást úgy ahogy van. Lesz még Trump náci, akiknél pedig a mostani narratíva szerint BÁRKI jobb.
Zolotarjov
2024. július 11. 12:40
Itt mán csak a jó öreg Kennedy módszer segít majd..:)
Zolotarjov
2024. július 11. 12:39
Na ugye..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!