Biden stábja már nem is próbálja tagadni, hogy az öreg bizony néha eltéved a saját kertjében

2024. július 11. 09:52

Erre jön ez a szellemi fogyatékos, és felhívja a figyelmemet arra, hogy csíra vagyok, Biden papát csak rossz szögből fotózták.

2024. július 11. 09:52
null
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
Facebook

Nyitókép: Tom Brenner/Bloomberg via Getty Images

„Ezt csak azért teszem ki, mert ez a kedves, antipatikus fiatalember egy db. kommentben képes volt összefoglalni a magyarpéterizmus lényegét. Volt egy adott műsorszám, amiben az úgynevezett cheapfake-jelenséggel foglalkoztunk. Vagyis azzal, hogy Biden stábja már nem is próbálja tagadni, hogy az öreg bizony néha eltéved a saját kertjében, de azt a narratívát illesztették rá, hogy csak rossz szögből fotózták a szerencsétlent, ő nagyon is tudatosan szaladt a lepke után.

Erre jön ez a szellemi fogyatékos, és felhívja a figyelmemet arra, hogy csíra vagyok, nem is deepfake videókat szopikáltam be, hanem cheapfake videókat, Biden papát csak rossz szögből fotózták. Ráadásul a kommentnek semmi köze nem volt a poszthoz, de mindenképpen ide kellett nekem tenni, mert ettől majd megjavulok én, jobb leszek majd. 

Ez maga a tömény magyarpéterizmus, a kivagyi okoskodás, a magabiztos és offenzív sötétség, az agresszív nyomakodás.”

 

***

Kapcsolódó vélemény

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Teréz Pitykéz
2024. július 14. 10:16
pedig a demokraták körében ez a legertelmesebb és a legtisztább …hülye amerikaiak amerikai hülyék … a leghülyébbet meg ideküldték helytartónak…
survivor
2024. július 13. 19:02
Majd müldenek helyette egy black - ot. Barack ? Michelle ? Kamala Harris Maris...
pragmatika
2024. július 12. 21:25
Hát, ez mutatja amerika populációjának mentális szintjét. Hogy egy ilyen szerencsétlen vén demenciás, elnök tudott lenni. El se hiszem.
2024. július 12. 09:15 Szerkesztve
lipsiboy 2024. július 11. 22:29 Azért az kicsit gáz, hogy Putyinnak nevezi Zelenszkijt. A kis öreg már régóta nem igazán van tisztában a világgal maga körül! Ilyen állapotban te már jogosítványt sem kapnál!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!