Nem csak Alex Soros, az apja is Biden alelnökét támogatja

2024. július 22. 10:48

A magyar származású milliárdos mindig is jelentős mértékben támogatta „a progresszív és liberális ügyeket”.

2024. július 22. 10:48

Nyitókép: Soros György és fia. Fotó: Alexander Soros Facebook-oldala

Mint ismert, Joe Biden vasárnap bejelentette, hogy novemberben nem méretteti meg magát az elnökválasztáson Donald Trumppal szemben. Erre a hírre reagált közösségi oldalán Alex Soros is, aki megemlékezett Biden elnökségéről. 

A Soros-birodalom örököse azonban nem tétovázott sokáig, 

gyorsan beállt Biden alelnöke, Kamala Harris támogatói közé.

„Itt az ideje, hogy mindannyian összefogjunk Kamala Harris körül, és legyőzzük Donald Trumpot. Ő a legjobb és legképzettebb jelöltünk. Éljen az amerikai álom!” – írta bejegyzésében Alex Soros.

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

A Jerusalem Post összeállításában továbbá arra is felhívta a figyelmet, hogy nemcsak Alex Soros, hanem édesapja is teljes mellszélességgel kiáll Harris mellett. A lap hangsúlyozta, hogy támogatásuk vélhetően új viták forrása lesz, hiszen erősen súrolja a politikai befolyásolás határát.

Soros György támogatásáról a Wall Street Journal számolt be, idézve a magyar származású üzletember sajtószóvivőjét. Mint ismert, a Soroshoz kötődő Nyílt Társadalom Alapítvány mindig is jelentős mértékben támogatta „a progresszív és liberális ügyeket”.  A Jerusalem Post azt is felidézte, hogy a milliárdos politikai befolyását gyakran bírálják, különösen az amerikai konzervatív csoportok. A politikai kampányoknak és szervezeteknek adott tetemes összegű adományai 

a politikai folyamatokra gyakorolt indokolatlan befolyásolás vádjához vezettek. 

Magyarországon és Lengyelországban heves ellenállásba ütközött Soros tevékenykedése

Magyarországon és Lengyelországban a nyitott társadalmak előmozdítására tett erőfeszítései nem kis ellenállásba ütköztek a nemzeti kormányok részéről, amelyek azzal vádolták, hogy aláássa szuverenitásukat.

A portál azt is hangsúlyozta, hogy Alex Soros is továbbviszi édesapja „filantróp örökségét”, olyan kérdésekre összpontosítva, mint az emberi jogok, a társadalmi igazságosság és a környezeti fenntarthatóság. Bár úgy tűnik egyelőre kevesebb kritika éri politikai és társadalmi aktivizmusát – írta a Jerusalem Post.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­É­­­r­­­t­­­é­­k­­e­­­l­­d­­ ­­a­­­ ­­­s­­z­­­e­x­i­­ ­p­­­u­­n­­­c­­i­­­m­a­­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
2024. július 22. 16:47 Szerkesztve
"Nem csak Alex Soros, az apja is Biden alelnökét támogatja" Ezt valaki tényleg képes volt leírni..? Még ha az lett volna a mondat hogy Alex is Bident támogatja, de így.. Maradjunk annyiban hogy a papa támogtaja az alelnököt és a kis Alexet is..
papalimapapa
2024. július 22. 16:45
Micsoda meglepetés... a háttérhatalom kilépett a fényre. Ezektől mikor fog megszabadulni a világ?
Oszodibeszed
2024. július 22. 14:27
környezeti fenntarthatóság!? - szétbombáztatják a fél világot, fegyverekkel kereskednek és zöldeknek, környezetvédőknek nevezik magukat. Bullshit. Emberi jogok!? Egy-két témájuk van: homoszexuális ügyek meg a migráció, ill. embercsempészet, amit támogatnak. Egy sor egyéb ügyben durcásan húzódoznak a jogvédelemtől.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!