Nahát: újabb befolyásos orosz esett ki rejtélyes körülmények között az ablakon

2024. július 25. 10:14

Valentina Bondarenko az Orosz Tudományos Akadémia Közgazdaságtudományi Intézetének meghatározó kutatója volt.

2024. július 25. 10:14
Russian Embassy in Berlin

Nyitókép: KAY NIETFELD / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Az orosz gazdasági elit egyik magas rangú tagja halt meg, miután egyelőre tisztázatlan körülmények között kizuhant otthonának ablakából. Az orosz-ukrán háború kezdete óta a 82 éves Bondarenko már a sokadik személy az orosz gazdasági és politikai elit közül, aki ily módon veszti életét. 

Az orosz állami média szerint jelenleg nincs elég információ ahhoz, hogy pontosan meg lehessen mondani, Bondarenko miért esett ki az ablakon. Az Orosz Tudományos Akadémia Közgazdaságtudományi Intézetének egyik vezető kutatójának életét nem lehetett megmenteni, a mentősök szerint 

sérülései az élettel összeegyeztethetetlenek voltak.

 


 

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:32
🍓 ️ ­­É­r­t­é­­k­e­l­­­d­­­ ­a­­­ ­­­s­­­z­e­­­x­­i­­ ­­p­u­n­c­­i­­­m­a­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
2024. július 25. 21:34 Szerkesztve
@Aerion: > "Ami az esetet illeti, ezek mind öngyilkosságok." Oroszországban amerikai spionnak lenni igenis öngyilkossági kísérlet. Bárcsak mindenhol az lenne. "Dumb ways to die."
kiss.istvan770
2024. július 25. 20:09
Nincs itt kérem semmi látnivaló! A zusában meg lelövik, vagy véletlen autóbaleset éri. Kínában legalább elítélik utána akasztják fel.
lordzoltanus
2024. július 25. 14:18
Nahát micsoda véletlen! :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!