Mi olyan borzalmasan ijesztő a radikális baloldalban?

2024. július 09. 10:48

Rengeteg magyar nyelvű posztot olvasok arról, hogy milyen jó, hogy sikerült a francia szélsőjobbot háttérbe szorítani.

2024. július 09. 10:48
Parászka Boróka
Parászka Boróka
Facebook

Nyitókép: Facebook

Rengeteg magyar nyelvű posztot olvasok arról, hogy milyen jó, hogy sikerült a francia szélsőjobbot háttérbe szorítani. Szinte mindegyikben hozzáteszik, kár hogy a szélsőbal részvételével-segítségével.

Elmagyarázza nekem valaki, mitől tartanak »a magyar emberek«, amikor a radikális baloldaltól tartanak?

Most, hogy mindenhol a poszt-, pre- és a vegytiszta fasiszták verik a csalánt? Tényleg, mi olyan borzalmasan ijesztő a radikális baloldalban?”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 246 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:35
🍓 ️ ­­­É­r­­t­é­­­k­e­l­­­d­­­ ­­a­ ­­s­­­z­e­x­­­i­­ ­p­­­u­­­n­c­­­i­­­m­a­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­.­­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
survivor
2024. július 11. 05:45
Bassza ezt a Parázna Bozótkát valaki ? Zsupér ? Jámbor ?
Wolfram004
2024. július 11. 00:09 Szerkesztve
Tényleg, mi olyan borzalmasan ijesztő a radikális baloldalban? - a múltja, jelene és jövője. A baloldlanak titulált multinacionális erők fő célja, az egységes világkormány létrehozása, hogy a mai gazdasági elit végérvényesen megszilárdíthassa uralmát a tömegek felett. Csakhogy az új rendhez előbb káoszt kell teremteni, és ennek az eszközei, a woke, az lmbtq, az antifa szerú fasiszta terrorhordák, vagy a proxyháborúk már önmagukban is félelmetesek. Mivel Prohászka ettől az új rendtől reméli a jövőbeni betevőjét így számára természetesen egyik sem félelemkeltő.
panyigai péter
2024. július 10. 23:49
A kommunisták ma már nem ijesztőek, csak viszolyogtatóak. Ijesztőnek inkább az iszlámot mondanám, amelynek szálláscsinálói.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!