Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Megszólalt az Azov vezérkari főnöke: Nincs béke, amíg egyetlen orosz katona is Ukrajnában van

2024. július 03. 06:04

Bohdan Krotevics szerint nem hagyhatják a háborút az utódaikra.

2024. július 03. 06:04

Nyitóképen: Azov-tagok. Fotó: STR / NurPhoto / AFP

 

Bohdan Krotevics, az Ukrán Nemzeti Gárda 12. Azov Különleges Erők Ezredének vezérkari főnöke az X-en tette közzé gondolatait, melyek szerint lehetetlen tárgyalni Oroszországgal a háború befejezéséről.

Az vezető az ukrán hatóságok legutóbbi nyilatkozataira reagált a második békecsúcs előkészületeiről az Orosz Föderáció valószínűsíthető részvételével, és mint tudjuk, Orbán Viktor magyar kormányfő is és azt javasolta Kijevben az ukrán elnöknek, hogy legyen fegyverszünet.

Bohdan Krotevics azt is állítja, hogy egy béketerv szerinti mostani tűzszünet csak azt jelenti, hogy a háborút a jövő generációira hagyják.

Nincs béke győzelem nélkül! 

A győzelem nem más, mint az, hogy egyetlen orosz katona sincs Ukrajna területén. 

Nem hagyjuk ezt a háborút az utódainkra, és ti sem fogjátok, mert ha megpróbáljátok, annak nem lesz jó vége” 

– fenyegetőzik Bohdan Krotevics.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Unknown
2024. július 03. 20:50
Teljes az összhang a vevőkkel: harc az utolsó ukránig!
blondibarbi
2024. július 03. 15:22
"...amíg egyetlen orosz katona is Ukrajnában van" Egy sincs. Ahol viszont vannak, az meg már nem Ukrajna. A végén még elvesztik a jenki "befektetők" az ukrajnai földjeiket... :-o
august
2024. július 03. 11:07
Még a harcok kezdetén, amikor az ukránok a moszkvai kávéház teraszán üldögélős vicceikkel szórakoztatták egymást, a közösségi hálókon ugyanezt a szöveget nyomták, hogy minél több oroszt kell nekik megölniük, hogy a gyerekeiknek kevesebbet kelljen elpusztítani. -- Ha most európában, vagy bárhol a világon ilyen szöveget eleresztenének az országukban élő más nemzetiséggel, és nyelvvel bíró kisebbségükre, kitörne az emberijogi armageddon, itt meg két éve ugyanez megy, sőt ezeknek az alakoknak, még fegyvereket, rakétákat, tankokat és repülőket is szállítanak, hogy nyugodtan végezzék csak amit elkezdtek. Amúgy ha jól tudom 8 milliós oroszajkú népesség élt Ukrajnában, a már elfoglalt területek nagy részén, és amúgy nem igazán bíztató jövő az ottlakókra nézve, hogy ezek módszeresen akarnak oroszokat irtani. Mint ahogy ma a Krímben élő civileket is megszállóknak tekintik, akik népszavazással döntöttek az elszakadásról.
Obsitos Technikus
2024. július 03. 09:59
Bohdan Kreténovics.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!