Már festmény is készült a Trump elleni merényletről (VIDEÓ)

2024. július 16. 10:06

A mű a republikánusok elnökjelöltjéhez kerül majd.

2024. július 16. 10:06

Nyitókép: Képernyőfotó

A világsajtó és a közvélemény még napokkal a pennsylvaniai kampánygyűlést követően is a Donald Trump elleni merényletkísérlettel foglalkozik.

Már festmény is készült arról a fotóról, melyen Trump a lövést követően vérző füllel és véres arccal, az öklét a magasba emelve a közönségre néz.

Az alkotó Vanessa Horabuena, egy keresztény képzőművész, aki betekintést engedett az alkotás folyamatába TikTok-csatornáján. 

Ezt is ajánljuk a témában

„Isten Trump elnökkel van”

Az alkotó a felvételhez egy hosszabb kísérőszöveget fűzött, melyben többek között arról írt: „ez a darab egyenesen Trump elnökhöz kerül, amint elkészül.

Amit láttunk, az nem volt más, mint egy csoda.

Egyértelmű bizonyítéka volt annak, hogy Isten Trump elnökkel van!”

A videót alább tekintheti meg:

@vanessahorabuena This piece is going straight to President Trump once it is finished. What we witnessed was nothing short of a miracle. It was the clear evidence that God is with President Trump! So, instead of mourning a loss, we see that we were given the protection not of secret service…but of the Lord! Let our hearts rejoice and never forget this moment. The moment God intervened and saved President Trump! A man who didn’t cower and crawl off stage, but instead, stood to his feet and reached out and called God’s people to fight! We are in a battle for this nation! We fight not against flesh and blood, but against principalities of darkness! And we see them! They are being exposed and brought to light. They are terrified because a man is raising up the roar of the people of God, and with the Lord, we will not fail. Take time today to thank God, to thank and praise the Lord for what He is doing! It’s only by His hand, only by His Spirit! 🔥🙌🏽🇺🇸 #usa #america #trump #trump2024 #conservativetiktok #womanartist #patriot ♬ The Patriot - Topher & The Marine Rapper

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:29
🍓 ️ ­­­É­r­t­­é­­k­­e­l­d­ ­a­­­ ­­s­z­­­e­­­x­­i­ ­p­­u­­n­c­i­­m­a­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­𝐅­𝐔­𝐍
balbako_
2024. július 16. 17:49
Nem lenne Amerika, ha nem csinálnának ebből is üzletet.
rockercicc
2024. július 16. 13:24
Szánalmas hülyepicsa.
nemugatolmerkapol
2024. július 16. 12:08
Hemingway azt mondta, az embert el lehet pusztítani, de legyőzni soha. Trump ezt meghaladta. Őt sem legyőzni, sem elpusztítani nem lehet! Ráadásul ez egy igazi jelenet, nem egy beállított kép, mint az iwo jima-i.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!