Mallorcán fellázadtak a helyiek a migránsok ellen (VIDEÓ)

2024. július 19. 21:32

Nem ez az első eset, hogy lincshangulat alakul ki Mallorcán.

2024. július 19. 21:32
Coronavirus - Majorca

Nyitókép: Clara Margais/picture alliance via Getty Images

Az algériai migránsokból álló bűnbanda elleni harag odáig fajult, hogy a helyiek meg akarták lincselni őket. Palma de Mallorcához tartozó El Molinar lakói megelégelték a bevándorlók által elkövetett bűncselekményeket  – írta meg a Magyar Nemzet.

Beszámolók szerint egy algériai férfiakból álló csoport az utóbbi időben késekkel és más veszélyes tárgyakkal fenyegette a helyieket.

Emellett válogatás nélkül rabolt ki időseket és fiatalokat. A rendőrség tétlensége miatt a helyiek úgy döntöttek, saját kezükbe veszik az igazságszolgáltatást. A héten egy ötvenfős csoport megtámadta azt a lakóházat, amelyet a migránsok foglaltak el.

Először az ajtókon és az ablakokon dörömbölték, majd felmásztak a homlokzaton keresztül a tetőre, végül behatoltak a házba, és elkezdték kidobálni az utcára a banda által ellopott tárgyakat. A rendőrség még időben megérkezett a helyszínre, így elkerülhető volt egy komolyabb összecsapás a bevándorlók és a helyiek között, és senki sem sérült meg. 

Három algériait őrizetbe vettek a fenyegetésekkel, rablásokkal és egyéb zavargásokkal kapcsolatos vádak miatt.

A rendőrség közleménye szerint mostantól fokozottan járőröznek majd a környéken, mivel úgy vélik, hogy több illegális afrikai bevándorló is a banda tagja lehet, és közülük többen köthetők egyén bűncselekményekhez is. Mallorcán nem ez az első eset, amikor lincshangulat alakult ki.

Június elején az El Arenal de Llucmajor nevű település lakói fogtak össze, és támadtak meg egy másik algériai menekültekből álló csoportot, akik több erőszakos rablást is elkövettek a helyiek ellen.

A jelenetről készült videót itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­­É­­r­t­é­­k­­e­­­l­­­d­ ­­a­­­ ­­s­­z­e­­­x­i­­­ ­p­­u­­n­­­c­­­i­­m­­­a­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­­.­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
NokiNokedli
2024. július 21. 13:40
Okosabban kellett volna szervezni a dolgot. Az ajtókon, ablakokkon nem dörömbölni, hanem beszegezni és rájuk gyújtani az épületet. Maguktól ugráltak volna ki a bűnözők az ablakon, azokat meg egyesével bézbózütővel agyonverni.
Kormánypárti2
2024. július 20. 19:07
Tökös egy rendőrség! Miután a tömeg lerendezte a bűnözőket, ők párat lecsuktak közülük, gondolom pár napra. És akik a rendőrség helyett dolgoztak, még örülhetnek is, hogy őket nem csukták le!
Dunhill67
2024. július 20. 18:46
elég lett volna rájuk gyújtani az egész kócerájt....miután beszögelték az összes ajtót,ablakot
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!