Leégett a bevásárlóközpont, tizenhatan meghaltak

2024. július 18. 08:24

Az előzetes vizsgálatok szerint a tüzet építési munkálatok okozták.

2024. július 18. 08:24
Anti-Government Protest Movement in Hong Kong

Nyitókép:  Anthony Kwan/Getty Images

Szerda este tragédia rázta meg a délnyugat-kínai Szecsuán tartományt, amikor tűz ütött ki egy bevásárlóközpontban, melynek következtében tizenhat ember életét vesztette – közölte csütörtökön az állami média.

A lángok Zigong városának egyik csúcstechnológiás övezetében, egy tizennégy emeletes épületben csaptak fel, és sűrű füst lepte el a környéket

– jelentette a Hszinhua hírügynökség. 

A mentési munkálatok egész éjszaka folytak, és helyi idő szerint hajnali 3 órakor fejeződtek be – számolt be a CCTV állami televízió. Az előzetes vizsgálatok szerint a tüzet építési munkálatok okozták. További vizsgálatok folynak a tűz pontos okának megállapítása érdekében.

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kiszelly Zoltán

Mozgástér

Idézőjel

Attól, hogy a brüsszeli háborúpárti politikusok nem jönnek el Budapestre és bojkottálják a magyar elnökség eseményeit, az európai és amerikai emberek többségének békevágya még nem szűnik meg.

 

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Obsitos Technikus
2024. július 18. 08:48
Lázár bosszúja. Kevés volt a narancs a fantában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!