Lecsaptak az ukrán drónok, több orosz olajdepó is lángra kapott (VIDEÓ)

2024. július 06. 15:45

A támadások során felcsapó lángokat a NASA tűzfigyelő rendszere is érzékelte.

2024. július 06. 15:45

Nyitókép: képernyőfotó

A Guardian arról számolt be, hogy péntek éjszaka ismét lecsaptak az ukrán drónok, az oroszországi Krasznodar régióban több olajdepó is lángra kapott. Az orosz regionális tisztviselők is megerősítették, hogy 

Pavlovszkaja és a Leningrádszkaja tartályait érte találat.

A támadás nagyságát az is mutatja, hogy a lángokat a NASA műholdas tűzfigyelő rendszere is érzékelte. A lap megjegyezte, hogy több olyan videó is felkerült az internetre, melyekből kiderül, hogy az említett régióban több település környéke is lángokban áll.

A Guardian hozzátette, hogy az incidensek nem korlátozódtak csupán az olajraktárakra. Az Azovi-tenger partján fekvő Jejszk térségében egy mobiltávközlési torony is találatot kapott.

Az említett felvételek közül párat alább tekinthet meg:

 

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dunhill67
2024. július 06. 21:38
a Nagy Honvédő Háború (mint anno a szu-ban)...ja,nem....akkor ivánék nem rakettázták a nácik mellet álló nemzeteket vagy éppen németországot....mondjuk amikor megfordították (egyedül,külső segítség nélkül,ugye) a háborút....akkor igaz,hogy amerre mentek ott kő kövön nem maradt
templar62
2024. július 06. 19:44
Ha világháború lessz , sokan megzakksnnak az internet kiiktatása miatt .
Beszélgető
2024. július 06. 19:30
Még ma péppé bombázzák ukrajnát. Az amcsik örülnek! A támadó és védekező rakétákat is ők gyártják extra profittal, az ukrán náci ellövi, az hülye német meg fizeti... a többi balfék eu-s uszítóval.
Menhetten
2024. július 06. 18:17
Slava Ukraini!..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!