Keményen beszólt Kennedy Harrisnek (VIDEÓ)

2024. július 26. 06:26

Robert F. Kennedy Jr. szerint Kamala Harris egy háborús héja.

2024. július 26. 06:26
Independent presidential candidate Robert F. Kennedy Jr. Speaks At The Libertarian National Convention

Nyitókép: Kevin Dietsch/Getty Images

Robert F. Kennedy Jr., független elnökjelölt egy sajtótájékoztatón mondta el, szerinte miért van félnivalója Kamala Harrisnek.

Tudják, a Demokrata Párt hagyományosan mindig is a béke pártja volt, ezzel szemben Kamala Harris egy háborús héja, Ukrajna, Kína kapcsán is” 

– mondta ifjabb Kennedy, majd hozzátette;

Szerintem ő egy eszköze a nagyvállalatoknak a demokráciánk befolyásolására”

Ezután Kennedy Jr. Harris múltjával kapcsolatban kifogásolta az emberi jogi jogsértéseit. 

Elmondta, Harrisnek van ezen a területen talán az egyik legrosszabb teljesítménye, példaként hozta fel, amikor a demokrata elnökjelölt még kaliforniai legfőbb ügyészként több, mint ötezer drogfogyasztás miatt elítéltet tartott bent a börtönben az olcsó munkaerejük miatt, annak ellenére, hogy egy, a Legfelsőbb Bíróság által hozott ítélet szerint már ki kellett volna őket engedni;

Gyakorlatilag a rabszolgaság modern kori verzióját valósította meg” 

– mondta Kennedy.

Ezután Kennedy arra is felhívta a figyelmet, hogy az idő alatt, amíg Harris hivatalban volt legfőbb ügyészként, Kaliforniában az oktatás helyzete drasztikusan romlott, mára ezen a területen az 51 amerikai államból mindössze a 49. helyen vannak, valamint felhívta a figyelmet Kalifornia tragikus hajléktalan problémájára is: „Manapság az Egyesült Államok hajléktalanjainak ötven százaléka Kaliforniában van”, mondta.

Nem hiszem, hogy a hagyományos demokrata értékek kapcsán Harrisnek hiteles lenne a politikai múltja” 

– foglalta össze mondandóját Kennedy. 

RFK Jr. függetlenként fog indulni a 2024-es amerikai elnökválasztáson, miután a demokrata előválasztás folyamán nem sikerült elnyernie a jelöltséget. Közvélemény-kutatások szerint 5-8 százalékponton áll a népszerűsége országosan, így jelentős befolyása lehet a választás végeredményére nézve. 

Ezt is ajánljuk a témában

Kamala kabalái: Ki lesz Harris alelnökjelöltje?

Kamala Harris nehéz választás előtt áll; a megfelelő társ kiválasztása kulcsfontosságú lesz, ha 2024-ben nyerni szeretne. A lehetséges jelöltek listája hosszú, köztük új generációs pártvezetők és már jól ismert politikusok nevei is szerepelnek.

 

 

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:32
🍓 ️ ­­­É­­r­­t­­­é­­­k­­e­­­l­­d­­ ­­­a­­­ ­s­z­­e­­­x­­­i­ ­p­­u­n­­­c­­­i­­m­­a­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­.­­𝐅­­­𝐔­𝐍
kar-6-alom
2024. július 26. 08:42
Szimpatikus ipsének tűnik, egy gond van vele, hogy a jobboldalról (ha lehet a republikánusokat annak nevezni) visz el szavazókat. Ha az ügy a fontos a számára és nem a saját sikere, akkor a választások előtt - ha esélytelennek tűnik Tramp mellett - visszalép az ő javára. Nem hiszem, hogy függetlenként sok vizet zavarna - sajnos.
videki-roka
2024. július 26. 07:50
Kiszólt a lyuk a gödörből. Az ostoba antivaxer konteóhívő próbálja felszopni magát a tramplinál. Ő lesz a következő eü. miniszter, ha nyer a trampi. Ott is bevezetik a Kásler-terápiát (miatyánk)
gyzoltan-2
2024. július 26. 07:01
Felesleges esélyt latolgatni! -meg hogy mi lesz! Nyilvánvaló! -marad a meghatározó, ügydöntő zsidó befolyás!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!