Kapaszkodjon meg: ennyi maradt Csaszov Jarból az orosz ostrom után (FOTÓK)

2024. július 07. 12:10

A képek önmagukért beszélnek.

2024. július 07. 12:10

Nyitókép: X

A Szabad Európa Rádió vasárnap fotókat osztott meg az X-en, melyeken a Donyeck megyében fekvő, Bahmut felé található város, Csaszov Jar maradványai láthatók. 

A települést az orosz hadseregnek nemrég sikerült elfoglalnia.

Íme a pokoli látvány:

 

Összesen 233 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
polárüveg
2024. augusztus 02. 13:57
Nemsokára elemi erővel harsogja az ukrán nép a kérdést, hogy mi értelme volt százezreket halálba küldeni, szétlövetni az országot, és lezüllesztve az életet elüldözni milliókat? Amikor a kérdésükre már a választ is harsogni fogják, akkor jaj a vétkeseknek. Akárhol éljenek is - mert egy felbujtó, gerjesztő ország is szét tud esni.
allen9
2024. július 08. 09:51
Geci ukránok szarrá lövetik az orosz városokat. Komolyan remélem, hogy Kijev is így fog kinézni. Rohadék ukrán megszállók. Kárpátaljáról is eltakarodhatnának a picsába! Bízom benne, hogy a háború végére eltűnik Ukrajna a föld felszínéről, mert ez egy rákos daganat csak.
Valodi
2024. július 08. 09:25
B_kanya 20:57 "azért kerültetek ki, mert szarok vagytok." - höhöhö ... jóvammá', NER madár - akkor ezt az Ángyániádát vegyétek már ki a választási diavetítőből: "Olyan sokrétű mezőgazdaság, környezet- és tájgazdálkodás megteremtése a cél, amely úgy állít elő értékes, a természetet a lehető legkevésbé terhelő, egészséges és biztonságos élelmiszereket, valamint helyi energiákat és különféle nyersanyagokat, hogy közben megőrzi talajainkat, ivóvízkészleteinket, az élővilágot, természeti értékeinket. Fenn kell tartani kultúrtájainkat, a települések közösségeit, egyediségükben megnyilvánuló termelési hagyományainkat. Csak egy összetettebb, sok kis- és közepes méretű birtokra épülő, változatos termékszerkezetű mezőgazdaság tud nagyszámú, megélhetést biztosító munkahelyet teremteni, és ezáltal kellő távlatot nyújtani a gazdatársadalom, és utánpótlást a fiatal gazdák számára." (Nemzeti Együttműködés Rendszere, 26. oldal)
Valodi
2024. július 08. 09:20
alenka 20:46 "Akkor miért tapadsz ide?" ... höhöhö - mert én olyan vagyok, mint az öreg partizán, aki nem tudja, hogy vége a háborúnak - csak robbantgatok, robbantgatok.... még ennél a parancsnál tartok: ttp://2007-2010.orbanviktor.h.. "...A Fidesz –AZ UNIÓS SZABÁLYOZÁSSAL ÉS GYAKORLATTAL EGYEZŐEN– a helyi, regionális termelésre, értékesítésre, valamint a kistermelői élelmiszer-előállításra úgy tekint, mint a vidéki lét és a biztonságos élelmiszer-ellátás alapjára.... A kisebb gazdaságokban a növényi és állati termék előállítása környezetbarát módon megoldható... támogatási programokat indítunk a vidéki településeken, ... figyelemmel a szociális, kulturális, gazdasági és ökológiai szempontok összhangjára, a helyi kezdeményezésekre, a helyi erőforrások feltárására….” Azóta már ez is másképpen van?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!