Így reagált Joe Biden a Donald Trump elleni merényletre

2024. július 14. 07:12

Az elnök hálás a titkosszolgálat munkájáért.

2024. július 14. 07:12
TRUMP, Donald

Nyitókép: MTI/AP/Gene J. Puskar

Ahogy arról a Mandiner beszámolt, lövöldözés volt Donald Trump szombati kampánygyűlésén. A volt amerikai elnököt gyorsan körülvették és lekísérték a színpadról a titkosszolgálat munkatársai. A merényletről a jelenlegi elnök, Joe Biden is megosztott egy közleményt a közösségi oldalán. 

Tájékoztatást kaptam a Donald Trump pennsylvaniai nagygyűlésén történt lövöldözésről. Örömmel hallom, hogy biztonságban, és jól van. Imádkozom érte és a családjáért, és mindazokért, akik ott voltak a gyűlésen, miközben várjuk a további információkat”

– írta a elnök. 

„Jill és én hálásak vagyunk a titkosszolgálatnak, amiért biztonságba helyezték. Amerikában nincs helye az ilyen jellegű erőszaknak. Egy nemzetként kell összefognunk, hogy elítéljük” – tette hozzé Biden. 

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2024. július 14. 16:37
Marha Biden. Minden nap gyilkolják egymást az amerikaiak! És nincs helye az erőszaknak?
2024. július 14. 15:21 Szerkesztve
Hú, de aggódik! Pár nappal ezelőtt meg Trampot a legveszélyesebb embernek nevezte a nemzetére. Alattomos senkiházi. Ő a legnagyobb gyűlölet keltő az USA - ban.
fogas paduc
2024. július 14. 14:50
Vajon Biden ellen miért nem követtek el merényletet?
Málaga21
2024. július 14. 14:19
Kifejezte eggyüttérzését Reagan elnök családjával?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!