Leleplezte a rendőrség, hol bújt meg Donald Trump merénylője (VIDEÓ)

2024. július 14. 06:35

Rendőrségi források szerint az elkövető mesterlövész volt, mellette megtalálták a fegyverét.

2024. július 14. 06:35
null

Nyitókép: képernyőkép

A republikánus elnökjelöltnek a Pennsylvania állambeli Butler település közelében tartott választási nagygyűlését beszédének megkezdése után szakították félbe lövések. A korábbi amerikai elnök a jobb fülénél sérült meg. A közönségből egy ember meghalt, egy másik válságos állapotban került kórházba. A támadó is életét vesztette, a titkosszolgálat emberei lőtték le. Donald Trumpot kimenekítették, majd kórházba vitték, ahol ellátták.

A titkosszolgálat közölte, hogy az elnökjelölt biztonságban van.

Steve Cheung, Donald Trump kampányának szóvivője arról számolt be, hogy a korábbi elnök jól van. Richard Goldinger helyi kerületi ügyész a rendőrségi közlésre hivatkozva jelezte, hogy a támadó a választási gyűlés területén kívül tartózkodott, egy közeli épület tetején. Rendőrségi források szerint az elkövető mesterlövész volt, mellette megtalálták a fegyverét.

Butler település, ahol a választási gyűlést tartották, Pennsylvania állam nyugati részén fekszik, Pittsburgh nagyváros közelében.

(MTI)

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
iimre
2024. július 15. 06:51
"mango5 2024. július 14. 07:46 le kellett lőni a merénylőt nehogy kiderüljön hogy a rendőrség is benne volt...." Hát igen, a Kennedy Elm utcai gyilkosának lelövése óta ez a bevett gyakorlat.
tisztavizet
2024. július 14. 21:54
Már a Tramp-szimpatizánsok a lövések előtt figyelmezették, sőt hívták az őröket- ahogy egy közönségbeli elmondta. Akkor mit kellett itt a rendőrségnek észre venni? Tán azt, hogy miért nem ők és nem előbb figyeltek fel a hason fekvő fegyveresre!? Vagy előre szóltak nekik, hogy nem szabad felfedni, hadd végezze el a megbízatását?
Johogy
2024. július 14. 15:24
Leleplezte bazmeg, hat ott lottek agyon:) ki ez a hulye?
Perczel Éva
2024. július 14. 13:53
"Leleplezte a rendőrség, hol bújt meg Donald Trump merénylője" Nem ! Nem! A rendőrség magát leplezte le, hiszen még azt sem tudták, hogy hol lehet megbújni egy-egy kóbor mesterlövésznek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!