Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Ilyet se gyakran látni: abortuszellenes dal hódít az USA-ban

2024. július 04. 14:37

Rachel Holt életvédő énekesnő szerzeményében egy meg nem született gyermek lírai vallomásait ismerhetjük meg.

2024. július 04. 14:37
null

Kép forrása: Rachel Holt/Instagram

Rachel Holt country énekesnő "Lehettem volna" című életvédő dala a slágerlisták élére tört Amerikában, írja a vasárnap.hu

A dal, amely egy meg nem született gyermek lírai vallomása, különösen megható, és könnyek nélkül nehezen hallgatható, írja a lap. A szöveget Chris Wallin írta, és a dal azonnal az iTunes country toplistájának ötödik helyére került. A dal sikere meglepte a szerzőt is, aki az üzenet fontosságára akarta felhívni a figyelmet. Rachel Holt szerint ez a dal az életről szól, és ezért vállalta az előadását.

 

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ez D-dúr és e-moll
2024. július 06. 12:18
"smokey-eye 2024. július 06. 00:11 • Szerkesztve Ez D-dúr és e-moll 'Azaz szó sincs sosem létezett állapotról' ...MINDIG VOLT ABORTUSZ . Csak amikor tiltott volt, a nők mindenféle kuruzslókhoz jártak, meg 'alternatív' megoldásokhoz folyamodtak . Még megbecsülni sem lehet, hogy milyen számban, mivel ha 'csak' meddővé váltak akkor ki sem derült a dolog, csak akkor amikor nem ritkán belehaltak abba, hogy valami javasasszony kötőtűvel kotorászott a méhükben..." Várjál, várjál! Ezzel most azt akarod mondani, hogy a magzatgyilkos nők egészsége miatt kellene aggódnunk és nem a meggyilkolt ártatlan magzatok életéért? Egyébként pedig: ha innét fúj a szél, akkor azt tudom mondani, hogy elég sok katolikus plébánián van abortusz-poszttraumás csoport, ahol a nőknek segítenek helyre tenni az ilyen jellegű problémáikat. Velük valószínűleg többre mennél ez ügyben, mint velem.
smokey-eye
2024. július 06. 00:11 Szerkesztve
Ez D-dúr és e-moll "Azaz szó sincs sosem létezett állapotról" Ha elsőre nem értetted amit az angyalcsinálókről írtam, valószínűleg most sem fogod, de azért kifejtem . MINDIG VOLT ABORTUSZ . Csak amikor tiltott volt, a nők mindenféle kuruzslókhoz jártak, meg "alternatív" megoldásokhoz folyamodtak . Még megbecsülni sem lehet, hogy milyen számban, mivel ha "csak" meddővé váltak akkor ki sem derült a dolog, csak akkor amikor nem ritkán belehaltak abba, hogy valami javasasszony kötőtűvel kotorászott a méhükben . Na, ezt el lehet érni a tiltással . Erre vágysz, ezt akarod te szerencsétlen ? ! Egyébként persze az történne, hogy a kormány azonnal bukna és helyette jönne valami globalista moslékkoalíció akiknek első dolguk lenne az összes családbarát intézkedés törlése . Az abortuszt meg egyenesen reklámoznák, így a számuk hamarosan a többszörösére emelkedne . Ez nyilván megfelelne neked . Úgy látom az a feltételezésem, hogy egy sunyi, hátsó szándékú libsi troll vagy, még rád nézve hízelgő .
Ez D-dúr és e-moll
2024. július 05. 22:57 Szerkesztve
(előz. komm. folyt.) először az 1920-as évek elején Szovjet-Oroszországban legalizálták, majd az 1930-as években a náci Németországban. Ezután az 1950-es évek második felében a szocialista országokban legalizálták (miután a SZU-ban a sztálini tilalom után újból engedélyezték), a nyugati országokban pedig csak az 1960-as évek vége és az 1980-as évek második fele között zajlott le a művi abortusz törvényesítésének folyamata. Azaz szó sincs sosem létezett állapotról, éppen hogy egy néhány évtizede létező abnormális állapotról a normalitáshoz való visszatérést jelentené a művi abortusz tilalma. De nem csak a tényekkel állsz hadilábon, hanem a gondolkodásod is végletesen korlátolt, még csak el sem tudod képzelni, hogy vannak keresztények, akik keresztényként gondolkodnak és élnek. Ennek a hatalomnak épp a hozzád hasonló buta és narcisztikus szerencsétlenek a célcsoportja, velük bármit elhitethetnek és bármire rá tudják venni őket -- ez hatalmuk alapja.
Ez D-dúr és e-moll
2024. július 05. 22:57
"smokey-eye 2024. július 05. 21:31 ---> Ez D-dúr és e-moll : 'Én már akkor is misére jártam' ...a motivációid nem különösebben érdekelnek. Ami meg a "tényekkel meg a valósággal való szembenézés " számonkérését illeti, nahát az már a vicc kategória . TÉNY, hogy a magyar kormány az EGYETLEN, ami tesz valamit az abortuszok számának csökkentésére és ebben még eredményes is . A te módszered meg, hogy egy abortusz mentes sosem létezett utópiát kérsz számon a valóságra hivatkozva, minimum tisztességtelen..." Látod, hogy igazam van, hogy elképesztően ostoba vagy és ami a legszánalmasabb, még büszke is vagy rá. A művi abortuszt, a magzatelhajtást, magzatgyilkosságot, az emberiség történetében mindig és mindenhol súlyosan büntették (folyt köv. komm.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!