Hoppá: Medvegyev megdicsérte Stoltenberget

2024. július 08. 11:43

Nem várt helyről kapott elismerő szavakat a NATO főtitkára.

2024. július 08. 11:43
null

Nyitókép: Loic Venance / AFP

„Na, ilyen egy jó ember! Ez egy becsületes, őszinte nyilatkozat”írta Telegram-csatornáján Dmitrij Medvegyev a NATO-főtitkár azon szavaira reagálva, miszerint Ukrajna 2034-re csatlakozhat a védelmi szövetséghez. 

2034-re egy darab NATO-tagállam vezetője se marad pozíciójában. Némelyek nyugdíjba vonulnak, mások meg a pokolba (mindenki választhatja a neki megfelelőt)”

– szögezte le az orosz politikus, hozzátéve, hogy „a 404-es ország” sem fog addigra létezni, utalva Ukrajnára.

 

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2024. július 08. 14:13
******************************************************************* ******************************************************************* ** ** MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! ** ** Körönként prémium VODKA " KREMLin Special Metanol " grátisz! ** ** ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! ** ** Haladóknak noviCSOKI ! ** ** ** »»»» KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! «««« ** ** ** A mű-cár üzenete: VILÁG PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK! ** ** ** !!! Kizárólag a FÉLkegyelműek válaszoljanak !!! ** ** ******************************************************************* *******************************************************************
tapir32
2024. július 08. 14:09
Az USA, EU, Brit vezető tudták, hogy a szankcióknak és a fegyverszállításoknak az lesz a hatása, hogy konzerválják a Putyin rezsimet és a háborús konfliktust Ukrajnában. Az USA, EU, Brit, orosz és ukrán politikai vezetők alkalmatlanságának bizonyítéka, hogy háborúig fajult az orosz - ukrán konfliktus. Átvágták az ukránokat amikor a hazájuk védelmét összekötötték a globalizált tőke érdekeivel. A tőkések az elhúzódó háborúban érdekeltek az ukránok a hazájukért halnak. Ebből a csapda helyzetből a mielőbbi tűzszünet és béke a kivezető út. A szankcióknak több a halottja Nyugat-Európában mint a Covid-nak.
Ehetős Odó
2024. július 08. 13:25
Medve nagy troll. Jól szórakozom.
merehov
2024. július 08. 12:45
Így nyugdíjbavonulása előtt már megengedhet magának egy kis őszinteséget.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!