Ez már a polgárháború előérzete

2024. július 16. 06:27

A Donald Trump elleni merénylet a liberális elit és média gyűlölködésének „köszönhető”.

2024. július 16. 06:27
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

Nyitókép: MTI/EPA/DAVID MAXWELL

„Így. Szóval nem Elon Musk a hibás, és ha tetszik, ha nem, az antifák, a (neo)libsik és marxisták, kommunisták, mindenféle szélsőbalos idióta, meg woke, meg LMBTQ, meg zöldaktivista látja és láttatja elpusztítandó szörnyetegnek a másikat, a vele egyet nem értőt, a normálist. Ennek belátása és megírása és tudatosítása lenne (lehetne) a krumpli, ami már eleve finom.

De ezt hiába várjuk odaátról, azoktól, akik már 1998-ban démonizálták Orbán Viktort és a Fideszt, akik már 1993-ban leírták a Fidesznek és elsősorban Orbán Viktornak címezve, miszerint »mi kapartunk ki benneteket a szemétládából, és mi is fogunk titeket oda visszadobni«, akiknek 2010 óta egyetlen politikai innovációjuk volt, nevezetesen az, hogy »O1G«, és még ezt sem ők találták ki, hanem egy alkoholista áruló gazember, ezek csak átvették, imádták, készítettek belőle kitűzőket meg zászlócskákat, azt hordják azóta, meg lobogtatják, s közben vinnyognak, hogy »azok« (mármint mi) miképpen keltjük a szörnyű gyűlöletet.

Miképpen várhatnánk bármi méltányosságot azoktól – és most már nem a hazai kis szörnyeinkről van szó csupán, hanem az egész Nyugat szörnyeiről –, akik a béke melletti kiállást valami szörnyű árulásnak, a demokrácia meg a »szabad világ« elleni támadásnak fogják fel és láttatják? (...)

Hosszú, sivár, émelyítő évek óta mondjuk ugyanezt, mármint hogy ennek a megrohadt, jakobinus-bolsevik pöcének, ahonnét ezek kikandikálnak, és ahonnét mindent és mindenkit »szélsőjobbnak« meg »fasisztának« látnak, akik nem ülnek velük a langymelegben, szóval hogy ennek semmi köze a klasszikus liberalizmushoz, amelynek egyebek mellett a nemzetállamokat köszönhetjük, amelyeket éppen most akarnak felszámolni és eltüntetni a pöcében ülők. (...)

Utóirat: David Pressman, aki mindenbe imád belepofázni, vasárnap óta kussol. De ezt legalább értjük…”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
W23458
2024. július 16. 16:48
Reménytelenül hülye ember ez bayer... Ennél több billentyűzet leütést nem is érdemel.
gyaloggos
2024. július 16. 11:43
S NEM mellékesen! MÉG 1, azaz egy, egészen pontosan EGYETLEN kritikát nem olvastam, nem halottam a KVARTETT - BAYER, BENCSIK, GAJDICS, NÉZŐ ELŐADÁSÁBAN ORBÁN VIKTORRAL kapcsolatosan! Ő maga a TÖKÉLY, és mint tökéletesen is tesz, mond, ír, csinál!
v4nmeeg1p3psid
2024. július 16. 11:19
Tisztelt Hölgyeim és Uraim, Egy szörnyű és elképzelhetetlen esemény rázta meg a világot. Az amerikai nép egykori vezetőjét, Donald Trumpot, egy rémálomba illő támadás érte. Egy ámokfutó, láncfűrésszel a kezében, rárontott a békésen hallgató tömegre. A káosz és a vérontás percek alatt eluralkodott. Az elnök összeesett, a nemzet döbbenten figyelte a történteket. Ez az aljas merénylet megmutatta, hogy a terror és a gyűlölet nem ismer határokat. Imáink és együttérzésünk az áldozatokkal van. Ma egy újabb szomorú napra ébredtünk. Donald Trump, egykori amerikai elnök, aki határozottságával és megosztó politikájával mindig is sok vitát gerjesztett, most egy brutális merénylet áldozata lett. Az eset nem csupán egy politikai botrány, hanem a civilizált világ alapvető értékeinek megsértése is. Az amerikai közélet sötét fejezetei közé íródott ez az esemény, amely tükrözi a globális feszültségek és ellentétek mélységét.
v4nmeeg1p3psid
2024. július 16. 11:17
A naplemente vérvörös fénye megvilágította az amerikai kisvárost, ahol Donald Trump éppen beszédet tartott. Az emberek közül sokan izgatottan várták szavait, de a levegőben valami baljós vibrálás érződött. Egyszer csak egy fémes csikorgás hallatszott a tömeg mögül, és egy rémálomba illő alak tűnt fel. Kezében egy láncfűrészt szorongatott, amely vérfagyasztó zajjal kelt életre. A rémült sikolyok egyre hangosabbak lettek, ahogy az alak áttörte a tömeget, egyenesen Trump felé tartva. A titkosszolgálat próbálta megállítani, de a káosz gyorsan eluralkodott. A láncfűrész mindent elpusztított, ami az útjába került, a fém penge pedig szikrázva csapódott Trump felé. Az elnök összeesett, a vér patakokban folyt. A tömeg szétszéledt, mindenki menekült az őrület elől. A helyszín egy csapásra a horror és a mészárlás színterévé vált. A korábbi elnök, aki egykor megosztotta a nemzetet, most egy groteszk színház közepén találta magát, ahol a valóság és a rémálom összefonódott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!