„Ez az EU vezető diplomatája?” – teljesen kiakadt a francia megmondóember (VIDEÓ)

2024. július 31. 12:32

Arnaud Bertrand francia üzletember teljesen kifakadt Kaja Kallasra az Európai Unió következő külügyi vezetőjére, amiért az azt nyilatkozta: nem érdemes Putyinnal beszélni.

2024. július 31. 12:32
null

Nyitókép: Gints Ivuskans / AFP

Kaja Kallas, aki az EU következő top diplomatája lesz 2022 tavaszán azt nyilatkozta a Lennart Meri konferencián, hogy „nem érti, miért kellene beszélni Putyinnal, mikor ő egy háborús bűnös.”

Az erről készült felvétel most futótűzként terjed a közösségi oldalakon, hiszen Kallas lesz az EU következő külügyi főképviselője. 

„Úgy tűnik, az EU új fő diplomatája nem érti a diplomácia fogalmát” 

írta Arnaud Bertrand francia üzletember az X-en.

A kommentátor megjegyezte: pont az lenne a feladata egy diplomatának, hogy tárgyaljon. 

„Nem szó szerint ez a munkád? Megpróbálsz tárgyalni a háborúban álló felekkel, hogy véget vessenek egy háborúnak, ami tönkreteszi az általad képviselt szervezetet...” – írta. 

Bertand megkérdőjelezte az EU politikusainak erkölcsi felsőbbrendűségét.

„Ki a nagyobb háborús bűnös: az az oldal, amelyik kész tárgyalni a háború befejezéséről, vagy az, amelyik ragaszkodik ahhoz, hogy folytatni kell a háborút anélkül, hogy látszana a vége, nem számít, hány élet veszik el közben?” 

tette fel a kérdést. 

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 231 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2024. augusztus 06. 14:51
Az újhullám szerint már nem az ellenséggel, hanem csak a barátokkal kell tárgyalni sőt, békét is velük kell kötni. Ő igazából amúgy a hadügyminiszter, csak nincs hadserege...
orokkuruc-2
2024. augusztus 01. 02:36
hát, igen. A FED valódi tulajai talán türelmetlenkednek, Az egyik részük -híven a 150 éves hagyományokhoz, amikor is az USA gazdaságot európai háborúkkal erősítették fel- világháborút szeretne, a másik viszont már nem lát potenciált az USAban, új székhelyet keres (Kína?) A háborút akarók már telebaszták az EU-t köztörvényes/debil (de mindenképpen zsarolt) vezetőkkel, nos, az ő "munkájukat" akadályozzuk.
asus66
2024. július 31. 22:33
Azt újabban kijelölt nyugati politikus hölgyek kiV@sott kq#ák.
Dhrr22
2024. július 31. 20:19
Hülye, buta, hazug és csaló vagy Kallasz, de EU-s biztosnak tökéletesen megfelesz, mert itt az EU-ban ez a trendi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!