Engedélyt adott Beyoncé Kamala Harrisnek – beindította kampányát Biden eddigi helyettese (videó)

2024. július 25. 19:17

Harris kampánystratégiája eddig nagyjából arra épül, amit a Financial Times szerzője korábban „megjósolt”.

2024. július 25. 19:17
Kamala Harris Nyitókép: Saul Loeb / AFP

Nyitókép: Saul Loeb / AFP

Noha hivatalosan még mindig nem elnökjelölt, Kamala Harris sajtóhírek szerint már magáénak tudhatja a demokrata pártdelegáltak többségének támogatását. Ennek apropóján Biden helyettese csütörtökön egy rövid videóval be is indította kampányát.

A másfél perces videó aláfestő zenéje Beyoncé Freedom (Szabadság) című dala, amelyet Harris az elmúlt napokban a beszédei során is elkezdett már használni, miután az énekesnő engedélyezte azt a demokrata politikusnak.

Harris a videóban arról beszél, hogy szerinte vannak, akik olyan országban szeretnének élni, ahol „félelem uralkodik”, de ők a „szabadságot választják”.

„Megjósolták” Harris kampánystratégiáját

A videóban elhangzottak kapcsán külön érdekesség, hogy mint a Mandiner olvasói emlékezhetnek: a Financial Times hasábjain néhány napja megjelent cikkből kiderült: a félelem felkorbácsolása fogja meghatározni az amerikai elnökválasztás végkimenetelét.

A cikk szerzője azt írta: szerinte könnyen elképzelhető, hogy az eredmény azon múlik majd, hogy melyik jelölt tudja a legjobban megijeszteni a szavazókat.

A cikkben arról számolt be Gideon Rachman, hogy Donald Trump szerint a bevándorlás, a háború, az infláció, valamint a woke térnyerése jelenti az igazán nagy veszélyt az amerikai álomra. Ezzel együtt a Financial Times arra is rámutatott, hogy a demokraták arra építenek, hogy veszélyben az abortusz, és bármikor beköszönthet a tekintélyelvűség kora, ha újra Donald Trump lesz az Egyesült Államok elnöke. Erről korábban itt írtunk.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:32
🍓 ️ ­­É­­r­­t­­­é­­k­­­e­l­­d­­ ­­a­­­ ­s­z­­e­x­­­i­ ­p­u­­n­­­c­­i­­­m­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­.­­𝐗­𝟏­­𝟖­.­𝐅­­𝐔­𝐍
atti64
2024. július 26. 13:34
URSULA 2 NÁCI KURVA EZ IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2024. július 26. 10:07 Szerkesztve
-zsoltkom- Kamala Harrisnek jól áll a nevetés, mosoly. Tumpot eddig utálkozó tekintettel láttam. Vigyor volt még és gúnykifejezés, kedélytelen unalmas pofavágás... beképzelt tekintet és gőgős kiállás.
5m007h 0p3ra70r
2024. július 25. 22:58 Szerkesztve
>>kunfia1 2024. július 25. 20:35 Egyébként a demencia, hazudozás, nem Biden jellemzője<< Ááááá dehooooogy... "I will lead an effective strategy to mobilize truaninonashufodopressure!" /Joe Biden, 2020 október 24., Pennsylvania/ 🤣🤣🤣 www.breitbart.com/politics/2020/10/30/disturbing-joe-biden-brain-freeze-caught-at-pa-rally-truaninonashufodopressure/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!