„Börtönbe kellene mennie, nem pedig az Európai Bizottságba” – kőkeményen beleállt a lengyel EP-képviselő Ursula von der Leyenbe

2024. július 18. 12:02

A lengyel EP-képviselő szerint az Európai Bizottság elnöke felelős „minden egyes nemi erőszakért [és] aljas támadásért, amelyet az illegális migránsok követnek el”.

2024. július 18. 12:02
null

Nyitókép: OHN THYS / AFP

Ewa Zajączkowska-Hernik lengyel EP-képviselő, a Szuverén Nemzetek Európája (ESN) képviselőcsoport vezetője rövid, de nagyon éles mondatokkal tarkított beszédet tartott a plenáris ülésen – írja az Euronews.

Többek között azzal vádolta Von der Leyent, hogy tönkretette a mezőgazdaságot, egyre szegényebbé és szegényebbé teszi az európaiakat, és arról is beszélt, hogy az Európai Bizottság elnöke felelős „minden egyes nemi erőszakért [és] aljas támadásért, amelyet az illegális migránsok követnek el”.

Börtönbe kellene mennie, nem pedig az Európai Bizottságba”

– zárta mondandóját, hozzátéve, hogy újbóli kinevezése az EU további összeomlásához vezetne.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:29
🍓 ️ ­­­É­­­r­­t­é­­­k­­­e­l­­­d­­ ­­a­ ­­s­­­z­­­e­­­x­­­i­­ ­­­p­­u­n­c­­i­­m­­a­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Vasalo
2024. július 18. 20:27
Itt van élőben a lengyel asszony. Igy kell azzal a repedtsarkuval beszélni. ( a link eleféről hiányzik a https:/) /youtu.be/xWDT3128sqo?si=Igg-lY75X7vio6wP
namégmitnem
2024. július 18. 18:54
Akad még eszét el nem vesztett lengyel is...Ez biztató:)
Palatin
2024. július 18. 16:06
VDL-t annyira meg fogják utálni az európaiak, hogy majd ostorral fogják elkergetni. Persze a másik gazemberrel, Weberrel is illene mielöbb leszámolni. Ezek Európa sírásói.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!