„Álljunk ellen, és hallassuk a hangunkat!” – katolikus püspök az olimpia megnyitójáról

2024. július 27. 12:04

Világos állásfoglalás.

2024. július 27. 12:04

Fotó: képernyőmentés

Robert Barron katolikus püspök is megszólalt az olimpiai megnyitó kapcsán, amelyen volt, aki a keresztények elleni provokációnak minősítette Az utolsó vacsora című Da Vinci-festmény drag queen paródiáját, de a szakállas szőke nők sem nyerték el sokak tetszését...

Központi pillanata a kereszténységnek, amikor Jézus Az utolsó vacsora után feláldozza az életét a kereszten. Mindannyian láttuk, hogy miképpen jelenítették meg.

Fontosnak tartom ebben a posztmodern társadalomban, hogy ellenálljunk a kísértésnek és hallassuk a hangunkat!” – fogalmazott a püspök a közösségi oldalára feltöltött videóban.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2024. július 27. 19:37
ekeke1 A vicc hogy nem is olyan rég még a hupikék törpikék c.rajzfilmet "antiszemitizmussal"vádolták Na erre tessék,tegnap megjelentek szakállasan és buzin.. ---------------- Az akkor volt, amikor még a z s i d ó volt a s z t á r. A mosléknak.
Aerion
2024. július 27. 19:36
orrban Mindig elkap a röhögés amikor ezek a széljobb pedofilok kinyitják a pofájukat -------------- Na persze, de olyan is lesz, amikor majd szájzárat kapsz.
Mandiner444hu
2024. július 27. 19:04
A szabadkőműves "nagy" francia forradalom eszméiből szárba szökkent ideológiai torzszülöttek jelentek meg tegnap Párizsban.
ekeke1
2024. július 27. 16:45
A vicc hogy nem is olyan rég még a hupikék törpikék c.rajzfilmet "antiszemitizmussal"vádolták Na erre tessék,tegnap megjelentek szakállasan és buzin... Muhaha
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!