A háború borzalmait nem szabad a háború meghosszabbításának igazolására használni

2024. július 09. 22:31

Aki véget akar vetni a pusztításnak, a szenvedésnek és a halálnak, annak el kell hallgattatnia a fegyvereket!

2024. július 09. 22:31
Sahra Wagenknecht
Sahra Wagenknecht
Facebook

Nyitókép: Lucas Röhr / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

„A Kijevből érkező képek egy gyermekkórház lerombolásáról borzalmasak, dühítőek, kétségbeejtőek és aggodalomra adnak okot. Az áldozatok szenvedését azonban nem szabad arra használni, hogy az eszkalációs spirál tovább fokozódjon. A háború borzalmait nem szabad a háború meghosszabbításának igazolására használni. Ellenkezőleg: aki véget akar vetni a pusztításnak, a szenvedésnek és a halálnak, annak el kell hallgattatnia a fegyvereket! A béke nem az égből pottyan. Ez teszi még fontosabbá a tűzszünetet és az azt követő béketárgyalásokat támogató kezdeményezéseket, mint amilyeneket Kína és Magyarország nemrégiben kezdeményezett. A békefelhívásnak még hangosabbá kell válnia, a tárgyalásos megoldás érdekében a nyomásnak még erősebbé kell válnia – Németországban, Oroszországban és Ukrajnában, az USA-ban, Európában és az egész világon!”

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EX_Terminator
2024. július 10. 12:42
És ennyi!
gyzoltan-2
2024. július 10. 06:09
Az oroszok ellen vezetett ukrán zászló alatti zsidó háború kimenetelére az emberiségnek nincs ráhatása, befolyásolása kizárt, az a zsidóság belügyének tekinthető..! Az emberiség ágyútöltelék szerepkörre ítéltetett..! A döntés joga a zsidóság kezében van! A világ sorsa a belátásukon, avagy a belátásuk hiányán fordul meg... Az elmúlt évszázadban a zsidóság példátlan következetességgel, és kegyetlenséggel járt el a németséggel, Németországgal szemben! -most ismétlődik az eset, csak áldozatnak az oroszok jelöltettek..! Nagy kérdése az eseményeknek, hogy sikerülhet-e lépésről lépésre szétverni, felszámolni Oroszországot, háttérben a támogató elkötelezett Kínával, avagy jön a pontot tevő atomháború..?! Meglehetősen mulatságosnak ítélem az eseményeket, remélhetőleg mindenki más is jól szórakozik... Tenni ellene?! -ugyan, ki akar antiszemita lenni?! -azt a világ legnagyobb bűnévé avatták..!
Intel
2024. július 10. 05:32
Álomvilágban andalgó idealista. Az USA addig folytatja a háborút amíg az orosz államszövetség föl nem bomlik. Nincs kegyelem. A végső győzelemig folyik a harc. Az oroszoknak semmi esélye.
Moslékzabáló
2024. július 10. 05:18
Nem túl bonyolult: akik azt mondják (politikusok, újságírók, kommentelők), hogy "Putyin nem győzhet", "az oroszok vereségéig kell harcolni", azok világháborút akarnak - Ukrajna ugyanis soha nem fogja legyőzni az oroszokat. Tessék választani köztük és azok között, akik tűzszünetet és tárgyalásokat sürgetnek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!