Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

„Scholznak, ennek a rohadt májashurkának le kéne térdelnie az ukránok előtt” – Medvegyev ismét elszabadult

2024. június 11. 20:14

Szerinte a német kancellár hazudott az ukránoknak a háború végkimeneteléről.

2024. június 11. 20:14
null

Nyitókép: Christophe Gateau / DPA / AFP

Dimitrij Medvegyev Telegram-csatornáján írt arról, hogy Olaf Scholz német kancellár (vagy ahogy ő nevezte, „a rothadt májashurka”) „hirtelen milyen beszédes lett”. A német kancellár a közelmúltban arról beszélt:

az orosz elnöknek el kell ismernie, hogy Ukrajna nem kényszeríthető térdre.

„Ukrajna? Hogy mi? Az legfeljebb az USA és a NATO egyik tartománya. Még a göcsörtös pofájú Borrell is elismeri, hogy a fegyverszállítások leállításával néhány hét alatt véget érne a háború. 

Akkor mégis hol itt Ukrajna ereje, te hurkás?”

Medvegyev szerint Scholznak kellene inkább letérdelnie az ukránok előtt, hogy bocsánatot kérjen tőlük, amiért „hazudott a háború elkerülhetetlen kimeneteléről. Amiért a kipusztulásra ítélte őket”.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rizseslecso07
2024. június 12. 16:42
Ha Európa egyik vezető hatalmának a kancellárját le májas hurkázzák, és ő ezt szó nélkül eltűri, akkor egy takony jellem.
Patika
2024. június 12. 04:24
Mindenki várja már a végét.... (én Sholz-ét is, háború-ét és ZUGrajná-ét is)
Syndicalist-Cat
2024. június 12. 03:47
Az öszes ócska proli ukránszoponcot össze kéne gyüjteni szépen csendben és átadni őket zselének, nekük volna embererő Magyarország meg megszabadulna az áruló mocsoktól!
Akitlosz
2024. június 12. 00:33
Ukrajna ereje a népe. Ukrajnának kell katonákat adnia ehhez a háborúhoz. Lassan két és fél éve köztudott, hogy ez a háború az utolsó ukrán katonáig tart.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!