Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Orosz rakétacsapás ért egy fontos helyen fekvő ukrán várost

2024. június 29. 10:30

Péntek reggel érte a rakétacsapás a kilencemeletes lakóépületet.

2024. június 29. 10:30

Nyitóképünk illusztráció. Forrás: Handout / Telegram / @oleksiykuleba / AFP

 

Péntek reggel tragikus történés rázta meg a közép-ukrajnai Dnyipro városát, amikor orosz rakétacsapás ért egy kilencemeletes lakóépületet. A támadás következtében legalább egy ember életét vesztette, és további 12 személy megsérült – jelentették az ukrán hatóságok – írja a Portfolio.hu.

Ezt is ajánljuk a témában

Ihor Klimenko belügyminiszter figyelmeztetett, hogy a halálos áldozatok száma valószínűleg nőni fog, mivel több ember rekedt az épületben.

Szerhij Liszak regionális kormányzó szerint 12 ember sérült meg a rakétatámadásban, köztük egy 7 hónapos csecsemő is. Három ember állapota súlyos, így az ő ellátásuk különösen nagy kihívást jelent az orvosok számára.

Dnyipro városa stratégiai fontosságú helyen fekszik Ukrajna keleti részén. Ezért is válik gyakori célpont az orosz rakéta- és dróncsapásoknak. 

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hangillat
2024. június 29. 17:21 Szerkesztve
..
Hangillat
2024. június 29. 17:21 Szerkesztve
.
lajajakab11
2024. június 29. 16:47
******************************************************************* ******************************************************************* ** ** MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! ** ** Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ** ** ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! ** ** Haladóknak noviCSOKI ! ** ** »»»» KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! «««« ** ** ** VILÁG PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK! ** ** ** !!! Kizárólag a FÉLkegyelműek válaszoljanak !!! ** ** ******************************************************************* *******************************************************************
sexykitty-101
2024. június 29. 14:28
🍓 ️ ­­­É­r­t­­­é­k­­­e­­­l­­­d­­ ­­­a­ ­­s­­­z­­­e­­x­i­­ ­­­p­u­n­­c­­i­­­m­a­­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!