Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Miközben Biden mögül szépen lassan farolnak ki, Clinton kiállt mellette

2024. június 29. 08:33

Felpezsdült a kampány az Egyesült Államokban, miután Biden lebőgött Trump ellen az első vitában.

2024. június 29. 08:33

Nyitókép: Brendan Smialowski / AFP

„Rossz viták néha előfordulnak. Hidd el, én tudom”  – mondta Obama, miután az elnökjelölti vitán rosszul szerepelt Biden. A nehéz helyzetbe került elnöknek párttársa nyújtott segítséget, aki igyekezett enyhíteni az egész Demokrata Párt számára kellemetlenné vált szituációt. Obama után, most Bill Clinton volt demokrata párti elnök is védelmébe vette Bident az X oldalán:

A vita értékelését meghagyom a szakértőknek, de egy dolgot biztosan tudok: a tények és a történelem számítanak. Joe Biden három évnyi stabil vezetést adott nekünk, 

stabilizálva minket a járvány után, rekord számú új munkahelyet teremtve, valódi előrelépést elérve a klímaválság megoldásában, és sikeres erőfeszítéseket téve az infláció csökkentésére, miközben kihúzott minket abból a mocsárból, amit Donald Trump hagyott ránk. Ez az, ami igazán tét novemberben” – írta X-oldalán Bill Clinton. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2024. június 29. 13:50
******************************************************************* ******************************************************************* ** ** MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! ** ** Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ** ** ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! ** ** Haladóknak noviCSOKI ! ** ** »»»» KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! «««« ** ** ** VILÁG PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK! ** ** ** !!! Kizárólag a FÉLkegyelműek válaszoljanak !!! ** ** ******************************************************************* *******************************************************************
chief Bromden
2024. június 29. 12:44
A tények és a történelem számít. Tudjuk, Billi is stabilan vezette a gyakornokokat a fülüknél fogva.
sexykitty-101
2024. június 29. 12:07
🍓 ️ ­É­r­t­­­é­k­­e­­l­­­d­ ­­a­­ ­­s­z­­­e­­­x­i­­­ ­­p­u­­n­­­c­i­­­m­­a­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­.­­­𝐗­𝟏­𝟖­.­𝐅­𝐔­­𝐍
sexykitty-101
2024. június 29. 12:06
🍓 ️ ­É­­­r­t­­­é­­­k­­­e­l­d­ ­a­­ ­s­z­­e­x­i­­­ ­­p­­­u­­­n­c­­i­­m­­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­.­𝐗­­­𝟏­­𝟖­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!