Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

„Rossz viták előfordulnak. Hidd el, én tudom” – Obama védelmébe vette az elnökjelölti vitán elvérzett Bident

2024. június 28. 22:54

A szorult helyzetbe került elnök segítségére pártársa és barátja, Barack Obama sietett, aki igyekezett tompítani az egész demokrata párt számára kellemetlenné vált helyzetet.

2024. június 28. 22:54
null

Nyitókép: Mandel Ngan/AFP/Getty Images

Ahogy korábban megírtuk, a csütörtökön megrendezett első elnökjelölti vita nem alakult túl fényesen Joe Biden számára. A regnáló amerikai elnök ugyanis a vita bizonyos pontjain a mondanivalója közben elakadt, és csak nehézkesen tudta kifejezni magát, amit a vitapartnere, Donald Trump ki is használt – írta meg a CNN.

A szorult helyzetbe került elnök segítségére pártársa és barátja, Barack Obama sietett, aki igyekezett tompítani az egész demokrata párt számára kellemetlenné vált helyzetet.

Rossz viták előfordulnak. Hidd el, én tudom

– vigasztalta egykori alelnökét Barack Obama. 

„Ez a választás még mindig egy választás aközött, aki egész életében az egyszerű emberekért szállt síkra, és aközött, aki csak magával törődik. Valaki között, aki igazat mond és aközött aki hazudik a saját érdekében. A tegnap este nem változtatott ezen, ezért forog majd nagyon sok minden kockán novemberben” – tette hozzá a volt amerikai elnök.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-101
2024. június 29. 12:28
🍓 ️ ­­É­­­r­­t­­­é­­­k­e­l­d­­ ­­­a­­­ ­­­s­­z­e­x­­­i­ ­­­p­­u­­­n­­­c­i­m­a­­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­­­.­𝐅­­­𝐔­­𝐍
sexykitty-101
2024. június 29. 12:27
🍓 ️ ­É­­r­t­­é­­­k­e­­l­­­d­ ­­a­ ­­s­­­z­­e­­­x­i­­­ ­­­p­­­u­n­­­c­i­m­­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Infidel
2024. június 29. 12:25
Ez a folyamat már lassan az emberkínzás határán van. Szegény öreg 46. lassan már azt sem érti, hogy mi történik körülötte de még mindig sorozzák jobbról és most már balról is. Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy erről az emberről lehet még értelmes jó vagy rossz véleményt mondani, egy droid már felülmúlja. Hihetetlen, hogy még mindig 340 millió amerikai elnöke.
2024. június 29. 11:38 Szerkesztve
Obama ügyesen fényezi az ösvényt a nejének. "Brutus bizonnyal becses, derék férfiú" vagy hasonló:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!