Anglia
ÉLŐ
Szlovákia

Videón: Biden érthetetlenül motyog a migrációról

2024. június 28. 10:59

Az amerikai elnök ismét zavartan viselkedett, nehéz lenne megszámolni, hogy ez hányadik alkalom.

2024. június 28. 10:59

Nyitókép: X

Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, magyar idő szerint péntekre virradó éjjel lezajlott az első elnökjelölti vita Joe Biden jelenlegi amerikai elnök és kihívója, Donald Trump között. Az eseményről egy döbbenetes részlet került ki az X-re: a jelenlegi elnök összefüggéstelen, érthetetlen szavaira a republikánusok jelöltje nem is tudott érdemben reagálni, Trump mindössze annyit válaszolt, hogy

tényleg nem értettem, hogy mit mondott, szerintem ő sem tudja”.

 

Ezt is ajánljuk a témában

A videót alább tekinthetik meg: 

Egy másik, TikTokra felkerült videó tanúsága szerint Biden saját monológja közben veszíti el teljesen a fonalat. „Joe Biden lefagy a Donald Trumppal folytatott vita során” – írják a felvételhez, amelyet alább tekinthetnek meg:

@thetelegraph 🇺🇸 In a rambling response to a question about debt, Mr Biden twice confused millions and billions, then confused a 24 and 25 per cent rate of tax, then lost his train of thought completely and froze, looking into the camera. In an attempt to reset his answer, he began a new sentence: “We beat Medicare-”. But his time was up, and he was interrupted by the moderator. #joebiden #trumpvsbiden #bidengaffe #donaldtrump ♬ original sound - The Telegraph
Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valodi
2024. június 29. 11:33
Türelem 15:03 "Kilépni az EU-ból és a NATO-ból, a megmaradás egyedüli alternatívája." - höhöhö .... az ezer éves MAGYAR FALU pedig megtartja a Nemzetet - ők azok: (2023.12.17 - Magyar Közlöny) "A Hunland cégcsoport öt cégét nyilvánította mintagazdaságnak Orbán Viktor, a társaságok tulajdonosa pedig a holland Joseph Janssen. Agárdi Farm Kft., Bovinia Kft., Dupor Kft., HLT Production Kft., Hunland Service Kft." "Megjelent az a rendelet, amelyben már jogi erővel jelölik ki a jövőben mintagazdaságként működtethető agrárvállalkozásokat. Meglepetés nincs, a korábbi jelzéseknek megfelelően valóban az OTP elnök-vezérigazgatójának agrárholdingjába, a Bonafarmba tartozó két cége, a Bólyi és a Dalmandi Mezőgazdasági Zrt. lett mintagazdaság."
Valodi
2024. június 29. 11:22
mandala-3 08:37 "a következő hisztéria keltésnél" - höhöhö ... "Apaaaa, kezdődik!" "... sem a globális felmelegedés tényével, sem pedig annak antropogén eredetével kapcsolatban nincs kétség. Erről már nem is nagyon beszélünk, a 98 százalékos egyetértés a tudományban teljes konszenzust jelent. Nemrég voltam Amerikában egy tudományos konferencián, ahol természetesen ennek megfelelően meg sem jelent a klímaszkeptikus álláspont. No, de megyek a szálláshelyre az aznapi ülésről este, kinyitom a televíziót, direkt megnézem a Fox-5 Newst, ami egy republikánus Trump-adó, és bejelentik, hogy nincs klímaváltozás, ez csak tévhit, amit valami lobbi terjeszt. Mármost ezt a csatornát több tízmillió ember nézi, s ők nem forgatják az IPCC többezer oldalas jelentéseit. Szóval a tudományon belül ez marginális álláspont, viszont a társadalmon belül egyáltalán nem."
survivor
2024. június 29. 10:46
Miert NEM drogozták be ?
FreeEurope
2024. június 29. 09:45
Ezt nézzétek már! Érdemes!!! Sokat elárul Biden állapotáról és a FOS-ról egyszerre. www.facebook.com/reel/3861218170792292
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!