Portugália
ÉLŐ
Szlovénia

Komoly az aggodalom Ukrajnában: áram nélkül maradhatnak a télre

2024. június 29. 21:28

Félelmetes hírt közölt a Yasno energetikai vállalat vezérigazgatója.

2024. június 29. 21:28

A nyitókép illusztráció. Fotó: EVA MANHART / APA-PICTUREDESK / APA-PICTUREDESK VIA AFP

Kiderült, hogy Ukrajnában az áramkimaradások télen akár 12 órán át is tarthatnak. Erről az RBC-Ukraine számolt be a Yasno energetikai vállalat vezérigazgatójára, Szerhij Kovalenkóra hivatkozva – szúrta ki a Kárpátinfo.

Kovalenko megjegyezte, hogy a valós téli előrejelzéseket augusztus végén kell elkészíteni. Ezzel kapcsolatban a Yasno vezérigazgatója nagyon rossz hírt közölt. „Az én alapvető előrejelzésem szerint az energiarendszerben 30-35 százalékos hiány lesz” – mondta Szerhij Kovalenko.

Mint kiemelte, ha elsődlegesen ellátják a kritikus infrastruktúrát, és a maradékot osztják el, akkor a fogyasztók számára a hiány 50 százalékos lesz.

Tehát az alapvető előrejelzés szerint 12 óra áramkimaradás várható”

– mondta a Yasno energetikai vállalat vezérigazgatója.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dunhill67
2024. június 30. 09:43
és még csak július van...télig iván "bekalibrál" még pár infrastruktúrát
sexykitty-101
2024. június 30. 08:36
🍓 ️ ­É­r­­t­­é­­k­­e­­l­­d­­ ­­a­­ ­­s­z­­e­­x­i­ ­­p­­­u­­n­c­­i­­­m­­a­­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­𝐔­­𝐍
sexykitty-101
2024. június 30. 08:36
🍓 ️ ­É­­­r­­­t­­­é­­k­­­e­­­l­­­d­­­ ­­a­­­ ­­s­­z­e­­­x­­­i­ ­­p­­­u­n­­c­­i­m­­­a­­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­.­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
lajajakab11
2024. június 30. 08:34
******************************************************************* ******************************************************************* ** ** MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! ** ** Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ** ** ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! ** ** Haladóknak noviCSOKI ! ** ** »»»» KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! «««« ** ** ** VILÁG PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK! ** ** ** !!! Kizárólag a FÉLkegyelműek válaszoljanak !!! ** ** ******************************************************************* *******************************************************************
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!