Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Hollywood kegyvesztett celebe: Ukrajna a szervkereskedelemről, a gyermekszex-kereskedelemről és a nácizmusról volt ismert (VIDEÓ)

2024. június 02. 08:26

Steven Seagal szerint a világ „borzalmasan közel került a harmadik világháborúhoz”.

2024. június 02. 08:26

Nyitókép: Képernyőfotó

 


Vlagyimir Putyin Barátság érdemrenddel tüntette ki Steven Seagalt, aki ezt követően több olyan kijelentést is tett, amely bejárta a világsajtót.

Az egykor felkapott színész többek között azt mondta, a „különleges hadművelet” előtt „Ukrajna az embercsempészetről, a szerv- és kábítószer-kereskedelemről, a gyermekszex-kereskedelemről, a biokémiai hadviselési laboratóriumokról, a fasizmusról és a nácizmusról volt ismert” – idézte a Daily Mail.

„Az egész világot veszély fenyegeti”

Seagal arról is beszélt, hogy még mindig próbálják az ukrán népet „az oroszok testvéreivé tenni”. Ezt követően arra is felhívta a figyelmet, hogy ez az egész konfliktus nem korlátozódik egyedül a két országra. 

„Sokan azt mondják, hogy mindezen feltételek miatt egzisztenciális fenyegetéssel nézünk szembe, de valójában az egész világot fenyegeti az a veszély, hogy 

borzalmasan közel került a harmadik világháborúhoz 

– figyelmeztetett Steven Seagal.

A díjáradóról készült felvételt alább tekintheti meg:

Putyintól kapott orosz útlevelet Seagal

A Daily Mail ismertette, hogy a Barátság érdemrendet hivatalosan orosz állampolgárok kapják az országok közötti kapcsolatok erősítéséért. Ez az első hivatalos díj, amelyet Seagal 2003 óta kapott, amikor a Félholt című filmben nyújtott szerepéért megkapta a legrosszabb színésznek járó Arany Málna díjat.

Seagal 2016 óta orosz állampolgár. Vlagyimir Putyin azután adott át neki orosz útlevelet, hogy 

hangosan támogatta a Krím annektálását.

Emiatt 2017-ben öt évre kitiltották Ukrajnából – írta a lap.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 1265 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tiberius1
2024. június 03. 14:46
Attól eltekintve hogy Seagal szokott hülye lenni meg a filmjei is elég sílányak,most igazat beszélt. Ha valaki elég öreg,akkor pontosan emlékszik rá,hogy amikor ukránokról volt szó ,sosem a vendégmunkások,fogorvosok,vagy biológiaprofesszorokkal kapcsolatos relációkban tettek ezt. Ukrán maffia.Két szó,ami szervesen összefort a 90 es évek és a 2000 es évek elején!! Aminek alapja is volt bőségesen!!
alenka
2024. június 03. 14:04
Mandiner, köszönöm, kicsit későn, de megvalósult...:-)))
pipa89
2024. június 03. 08:58
Nem kellene gondoskodni már végre sexykittiről?????????????????????????????????????????????
B_kanya
2024. június 02. 22:59
Akárki nyomogatja a dislike-ot a hirdetőbotra HAGYD ABBA. Az akármilyen interakcióra gerjed. A nevét se írd le, ne válaszolj, ne like/dislike-old, ne idézd...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!