Eljött az a pillanat, amire mindenki várt? Zelenszkijék bejelentették: most már tárgyalnának Oroszországgal

2024. június 20. 05:58

Az ukrán vezetés eddig mereven elzárkózott attól, hogy az oroszokkal tárgyaljanak a békéről.

2024. június 20. 05:58
ZELENSZKIJ, Volodimir

Nyitókép: MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari

Ukrajna meghívhatja Oroszországot a nemzetközi partnerekkel tervezett következő békekonferenciára – közölte Volodimir Zelenszkij elnök kabinetfőnöke, Andrij Jermak a Bloombergnek.

Mint kiderült, a svájci békekonferencia után – amire meg se hívták Putyint, Biden meg el se ment, ugyanis fontosabbnak vélte a kampányolást –, az ukránok már a következőt szervezik, amire Zelenszkij vezető tanácsadója szerint 

már úgy gondoljuk, hogy lehetséges lesz meghívni Oroszországot”.

Sőt mi több, Jermak egyenesen leszögezte, hogy reméli, a következő békekonferencián sikerül majd „olyan döntéseket hozni, amelyek a háború és az ehhez kapcsolódó krízisek lezárásához vezetnek.”

 

Összesen 189 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Házam Hazája
2024. június 20. 21:06
Bidenéket akarják polírozni. Putyin már úgyis kivárja a novembert.
rizseslecso07
2024. június 20. 17:11
Ki fognak békülni. Azok a tetves jenkik 2 atom bombát dobtak Japánra, és azok meg mégis nyalogatják a jenkik szája szélét.
eljolesz
2024. június 20. 12:33
"Ukrajna meghívhatja Oroszországot a nemzetközi partnerekkel tervezett következő békekonferenciára – közölte Volodimir Zelenszkij elnök kabinetfőnöke, Andrij Jermak" Megint hazudik. Nem hívhatja meg, mert a pöcszongorista törvényben tiltotta meg a tárgyalást az oroszokkal. Vagy megbízzák hugyosjózsit, hogy a nevükben tárgyaljon?
zakar zoltán béla
2024. június 20. 10:14
Mocskok
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!