Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Egymásnak estek az osztrák politikusok Ukrajna támogatása ügyében

2024. június 30. 11:04

Alexander Schallenberg osztrák külügyminiszter kritizálta az Osztrák Szabadságpárt álláspontját.

2024. június 30. 11:04
ZELENSZKIJ, Volodimir

Nyitókép: MTI/AP/Ukrán elnöki sajtószolgálat

Alexander Schallenberg osztrák külügyminiszter bírálta a Szabadságpárt álláspontját, amely ellenezte Bécs Ukrajnának nyújtott támogatását – olvasható a eurointegration.com-on. A külügyminisztérium vezetője az osztrák parlament felsőházában tartott beszédet. 

Schallenberg Markus Leinfellner, az Osztrák Szabadságpárt képviselőjének felszólalására reagált, aki bírálta az osztrák kormányt Ukrajna támogatása miatt, és a semlegesség megsértésével vádolta a hatóságokat. 

A képviselő konkrétan azzal vádolta a szövetségi kormányt, hogy Ukrajna „hadviselője” mellé állt és a „Zelenszkij-rezsimet” finanszírozza, valamint bírálta az Oroszország elleni uniós szankciókat is.

„Szükségünk van-e olyan rendszerre, amelyben az egyik állam azt hiszi, hogy csak azért, mert nagyobb és nukleáris fegyverekkel rendelkezik, bármit elvehet a szomszédjától, amit csak akar? Önök, kedves Osztrák Szabadságpárt, akkor is semlegesek maradnak, ha megtámadnak minket?” – tette fel a kérdést a politikus. 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-101
2024. június 30. 18:54
🍓 ️ ­­­É­­r­t­­é­k­­e­l­d­­ ­­­a­ ­s­z­­­e­x­­­i­­ ­p­u­­­n­c­­­i­­m­­­a­t­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­𝐗­­𝟏­𝟖­­.­­𝐅­­­𝐔­𝐍
lajajakab11
2024. június 30. 18:52
******************************************************************* ******************************************************************* ** ** MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! ** ** Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ** ** ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! ** ** Haladóknak noviCSOKI ! ** ** »»»» KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! «««« ** ** ** VILÁG PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK! ** ** ** !!! Kizárólag a FÉLkegyelműek válaszoljanak !!! ** ** ******************************************************************* *******************************************************************
toro
2024. június 30. 17:48
"...akkor is semlegesek maradnak, ha megtámadnak minket?" És akkor is nyaljátok az ukránok sggét, ha senki nem támad meg benneteket? Mert most ez a helyzet állt elő.
machet
2024. június 30. 16:41
Egy európai hülye ez a Schallenberg?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!