Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

A lengyel külügyminiszter bátor kijelentést tett – ezzel biztosan felbőszíti Putyint

2024. június 30. 06:27

Radoslaw Sikorski szerint az orosz elnök még elveszítheti a háborút.

2024. június 30. 06:27

Nyitókép: Dominika Zarzycka / NurPhoto via AFP

Radoslaw Sikorski lengyel külügyminiszter biztos abban, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök még elveszítheti a háborút, majd úgy fogalmazott, „Oroszország nem legyőzhetetlen” – olvasható az RBC-n. Szerinte „Putyin megnyeri ezt a háborút, ha nem állítjuk meg.” 

Őrült propagandájával ellentétben Oroszország nem legyőzhetetlen. Néhány háborúját már elvesztette. A Kreml megállítható, sőt legyőzhető, csak már elfelejtettük. Ronald Reagan azt mondta, hogy a Szovjetunióval szembeni stratégiája egyszerű: mi nyerünk, ők veszítenek. Nekem tetszik ez a megközelítés mondta Sikorski.

Sikorski hozzátette, hogy Putyin sajnálja a Szovjetunió összeomlását, és most visszavágót akar, kihívás elé állítva „értékeinket, biztonságunkat és életmódunkat.”

„A mi feladatunk, hogy megakadályozzuk a szélesebb körű konfliktust, de az is, hogy győzzünk. Együtt, a demokráciák nemzetközi szövetségének részeként képesek vagyunk erre” – hangsúlyozta a politikus. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 156 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hoked_ly
2024. július 01. 19:42
Nem "felbőszíti Putyint", hanem Putyin, röhögőgörcsöt kap!
Uztu
2024. július 01. 15:41
Ez se nornális.
zakar zoltán béla
2024. július 01. 09:00
CI A korsski
lajajakab11
2024. július 01. 01:44
******************************************************************* ******************************************************************* ** ** MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! ** ** Körönként prémium VODKA " KREMLin Special Metanol " grátisz! ** ** ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! ** ** Haladóknak noviCSOKI ! ** ** »»»» KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! «««« ** ** ** VILÁG PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK! ** ** ** !!! Kizárólag a FÉLkegyelműek válaszoljanak !!! ** ** ******************************************************************* *******************************************************************
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!