Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Drámai dolgokat mesélt az ukrán kényszersorozásról a Békemenet miatt megtámadott magyar színésznő

2024. június 29. 10:55

Személyes történeteket mesélt az ukrán kényszersorozásról Tarpai Viktória Jászai-díjas, kiváló beregszászi színésznő. De szóba kerültek azok a támadások is, amiket azért kapott, mert részt vett az idei Békemeneten.

2024. június 29. 10:55
Tarpai Viktória a Kontextusban

Nyitókép: Képernyőfotó/YouTube

 

Tarpai Viktória volt a vendége legutóbb Andor Évának a Kontextuson. A színésznő sok mindenről mesélt a műsorban, mások mellett személyes történeteket mondott el az ukrán kényszersorozásról. Majd szóba került a Békemenet is. Mint fogalmazott: 

„Meghatározó jelentőséggel bírt, hogy ennyi ember eljött. Mert valóban én azt gondolom, hogy volt már máskor is békemenet, de ez valahogy sokkal erőteljesebben ott volt most az emberek lelkében. Mutatta az a tengernyi ember, hogy ez valóban most sokkal fontosabb talán, mint eddig bármikor. […]”

– hangzott el a műsorban.

A beszélgetést alább hallgathatják, nézhetik vissza:

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kovács Ubul
2024. június 29. 15:56
Ő is álljon ki MosZkvában egy "béke" felirattal - aztán mérje az időt.
sexykitty-101
2024. június 29. 15:01
🍓 ️ ­­­É­r­­t­é­­­k­­e­­l­­d­­ ­a­­ ­s­­z­e­x­­­i­­ ­p­­­u­n­­­c­­­i­­­m­­a­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­.­­­𝐗­­𝟏­𝟖­.­­𝐅­𝐔­𝐍
obakapimaki
2024. június 29. 14:59 Szerkesztve
A takonyszínű drogos tömeggyilkos szardarabot, maffiahálózatával eggyütt, valamint az összes hortatársát akik, bármivel támogaják a terrorista, náci népirtó kievi rezsimet, mndet a beleinél fogva felhúzni! Az összes szargerincű, ork-rain felszopó troll gecit, akik néhány centért az ork-rain putri legaljáról, a disznók közül az annyukat hágva, fröcsögnek, mind melléjük lógatni! Csak a Dicsőséges Hős Orosz Haderő tartja vissza ezeket a terrorista állatokat, hogy Európa népei ellen forduljanak. Örök Dicsőség és Hála az Orosz Föderációnak és Putyin elnök úrnak akik a magyar kisebbségért is harcolnak és irtják az ork-rain terrorista szarokat!
Zjzj
2024. június 29. 14:51
Olyan, hogy kenyszersorozas nincs. A sorozas magaban az, ellenkezoje az onkentesseg. Buta szrok
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!