Skócia
ÉLŐ
Svájc

Az orosz „békeajánlatról”. Nos, a négy tartomány teljes területe a jelen katonai állás alapján irreális

2024. június 14. 20:32

Oroszország láthatóan nem kész a mozgósításra, így Ukrajnának megmarad a lassú, véres visszavonulás lehetősége.

2024. június 14. 20:32
PUTYIN, Vlagyimir
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

Nyitókép: MTI/EPA/Szputnyik/Kreml pool/Szergej Gunejev

„»Az orosz „békeajánlatról«. Nos, a négy tartomány teljes területe a jelen katonai állás alapján irreális.

Ukrajna nem áll jól, ez tény, és remény sincs fordítani – pontosabban annyi van, amit a »fekete hattyú« események adhatnak. Ez nem sok, de a nullánál több.

Ezt is ajánljuk a témában

Ugyanakkor feladni a Dnyeper és a 700+ ezres Zaporizzsja (az egész város vasbeton, de szó szerint), illetve a Kramatorszk-Szlovjanszk jelentette erős védvonalat irracionális lenne.

Oroszország láthatóan nem kész a mozgósításra, így Ukrajnának megmarad a lassú, véres visszavonulás lehetősége, ami ugyan nem jó, de egy fokkal azért jobb mint az azonnali politikai és katonai öngyilkosság.

Az oroszok is tudták, hogy ez az ajánlat elfogadhatatlan (ha meg akarták volna ingatni az ukránokat, akkor azt mondják, status quo alapján tűzszünet és utána tárgyalások a végső státuszról) tehát elsősorban befelé játszanak.

Látod orosz népem, az ukránok nem akarják a békét...

A 22 tavaszi orosz ajánlat komolyan vehető volt, ez nem az.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vasalo
2024. június 17. 13:09
Hát ha igy megy tovább, akkor örülni fognak az ukránok ha az elfoglalt területekböl egy négyzetmétert is megkapnak. Demko már megint álmodozik vagy szándékosan félrevezet.
alexandrosz-2
2024. június 17. 11:48
Szar zsidó hohol propaganda. Aljas is, hazug is, szánalmas is. Pont, mint a zsidó, meg a hohol.
2024. június 16. 09:26 Szerkesztve
Demkó úr, az orosz ajánlat irreális a jelenlegi helyzetben. De az ukranoknak csak a véres visszavonulás marad. Igazán szakértői vélemény! Zaporozsje 60-70 éves vasbeton lakótelep! Bahmut is “bevehetetlen” volt maga szerint… HarkOvnál is láttuk, hogy az ukrán “védelmi vonalak” NEM készültek el, mert 500 millió dollárt loptak el! Zaporozsje ugyanez! Nincs légvédelem ukrán oldalon, akkor és azt bombáznak/raketaznak az oroszok amit és amikor csak akarnak… 500 ezres ember hiányt hozott össze a két katonai zseni, Zaluzsnij és Szirszkij! Nincs fekete hattyú! Fekete vég fog bekövetkezni! Már 700 ezer orosz katona harcol, persze életlen gyalásóval és t-34 tankokkal, amikhez se lőszer, se üzemanyag…
asszaur
2024. június 16. 09:24
Az oroszok már nem érhetik be kevesebbel mint az orosz területek Oroszországhoz csatolása. 10 millió orosz él ott!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!