Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Az elitek kulturális értelemben érdektelenné váltak a lokalitással szemben

2024. június 24. 15:53

Számukra nincs jelentősége annak, hogy milyen népesség lakja az általuk fizikailag és vertikálisan uralt teret.

2024. június 24. 15:53
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

„Az elitek kulturális értelemben  érdektelenné váltak a lokalitással szemben

»2020-ban kilenc férfi, négy csoportban erőszakolt meg egy 15 éves lányt egy parkban, de a német bíróság közülük nyolcat feltételesen szabadlábra helyezett. Ezen felháborodva egy fiatal hamburgi nő azt írta az egyik elkövetőnek, hogy az egy ‘becstelen erőszaktevő disznó’. A nőt most elítélte a bíróság«– eddig a hír.

A nyugati eliteknek nincs szüksége az őslakosokra, pontosabban – ahogy a középkorban – úgy számukra nincs jelentősége annak, hogy milyen népesség lakja az általuk fizikailag és vertikálisan uralt teret. 

Mivel anyagközpontú, hedonista, a lehető legrövidebb időn belül a lehető legnagyobb hasznot realizáló életmódot folytatnak, kizárólag az érdekli őket, hogy az uralmuk alatt területen megfelelő mennyiségű könnyen és olcsón kizsákmányolható, a minimál én szintjén elő munkaerő álljon a rendelkezésükre.
Ezt biztosítja a bevándoroltatás projekt. 

Ennek vannak persze »kellemetlen«, a kulturális különbségekből fakadó mellékzöngéi, amelyek elsősorban a kulturális múltban ragadt őslakosokat sújták – de kit érdekel, vonják meg a vállukat kávézás közben az elitek, hiszen úgy sem érintkezünk velük; minket pedig nem érint az ügy.

A tudatipar, az engedelmes média, az ügyes hatalomtechnikák segítségével elszabotált, eltérített népakarat és s bürokratává lefokozott bírák gondoskodnak róla, hogy az egyelőre még relatív őslakos többség semmilyen formában ne tudjon fellépni az életmódja érdekében vagy akárcsak szóvá tegye az egyébként nagyon is megalapozott, hétköznapi tapasztalatokon alapuló véleményét. 

Itt tart most a nyugati ember és világ. És ezt akarják hozzánk exportálni a velük együttműködő hozzánk telepített sok esetben pártszerű formát öltött szervezeteiken keresztül.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina11
2024. június 25. 21:59
Az elitek kulturális értelemben érdektelenné váltak a lokalitással szemben. Számukra nincs jelentősége annak, hogy milyen népesség lakja az általuk fizikailag és vertikálisan uralt teret. " azért van kivétel.. „A bevándorlók ügyében maga Netanjahu miniszterelnök is megszólalt, szerinte az afrikai menekültek "fenyegetik Izrael társadalmi szerkezét." Eli Yishai belügyminiszter szerint az afrikai bevándorlók nagy része bűnöző, egy rádióinterjúban pedig úgy nyilatkozott, csak a börtön, vagy a deportálás tántoríthatja el őket attól, hogy Izraelbe jöjjenek.” „Kedves Rotem, egy fontos korrekció: Izrael nem minden állampolgárnak az országa. A megszavazott nemzetállami törvényünk szerint Izrael a zsidó nép nemzetállama, nem másé." van még kérdés?
gekk
2024. június 25. 13:06
Kötterszoponc. És az ő kötelező szemlézése. Kiknek is? Még a nernyikek is menekülnek előle. Szánalmas. De ugye fizetnek érte.....
Élő Éva
2024. június 25. 11:13
Amerikai pszycho.
Ez D-dúr és e-moll
2024. június 24. 17:11 Szerkesztve
Kötter Tamás! Így van! Ha Pártunk és Kormányunk érdekeltnek érezné magát a magyarok védelmében, felemelésében, akkor nem züllesztené példátlanul aljas és primitív propagandává a közkultúrát, nem hagyná tönkremenni az oktatást és az egészségügyet, nem számolná fel a környezetvédelmi és munkavédelmi szabályozást és infrastruktúrát és nem szabadítana rá első körben félmillió életerős ázsiai férfit egy védtelen és elöregedő társadalomra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!