Dánia
18:002024. június 20.
Anglia
Spanyolország
21:002024. június 20.
Olaszország

Agymosott magyarokról beszélt egy lengyel lapnak Magyar Péter

2024. június 04. 06:11

Szombaton Magyar azt is bejelentette, hogy megpróbálja elhallgattatni az Orbán-kormány háborúellenes kampányát.

2024. június 04. 06:11

Nyitókép: Képernyőfotó

Egy lengyel lapnak nyilatkozott Magyar Péter, írja a Magyar Nemzet. Hozzáteszik: a Rzeczpospolita nevű, 2023-ban Soros Györgyék többségi tulajdonába került lap szerint Magyar Péter nem vitázik az orosz kapcsolatokról. 

„Ha elkezdenék rosszakat mondani Oroszországról, azonnal elveszítenék minden támogatottságot. Itt egy évtizednyi agymosás volt”

 – mondta.

Emlékeztetnek: Kollár Kinga, Magyar Péter európai uniós listájának 7. helyezettje egy 2022-es Facebook-bejegyzésében azt írta: „Sajnos amíg az oktatás nem változik, addig mi is ugyanolyan agymosott nép maradunk, mint az oroszok. Azért én nagyon 

hálás maradok az ukránoknak és velük együtt az amerikaiaknak is, hogy megállították az oroszokat, és így nem tudtak hozzánk könnyűszerrel bemasírozni.

Mert a magyar haderő nem tartotta volna fel őket.”

Hozzáteszik:

Magyar Péter online sajtótájékoztatóján követelte a kormánytól, hogy állítsák le a háborúellenes kampányt,

majd elmondta, az ügyben a médiahatósághoz fordul és rémhírterjesztés miatt beperli Orbán Viktort, Magyarország miniszterelnökét. „Valamint írni fogunk hivatalos megkeresést az összes közösségi médiaplatformnak, ahol ezek a hirdetések mennek, hogy vegyék le” – mondta.

Ezt is ajánljuk a témában

Kiderült:

 Magyar megszólalását követően törölte a Facebook az M1 Híradó közösségi oldaláról Orbán Viktor miniszterelnök békemeneten elmondott beszédének felvételét.

Szerintük a felvételen veszélyesnek minősített személyekhez és szervezetekhez kapcsolódó szimbólumokat osztottak meg, illetve veszélyes személyeket és szervezeteket dicsőítettek és támogattak. Bár a videót később újra elérhetővé tették, az rány veszélyes, írják, ugyanis 

Magyar Péter európai parlamenti listájának második helyén Dávid Dóra, a Facebookot tulajdonló Meta jogtanácsosa szerepel.

Hangsúlyozzák: a hölgy 2014-ben az Advocates for International Development nevű szervezetnél volt gyakornok. Nehéz a véletlen művének tekinteni, hogy az említett szervezet egyik partnere jelenleg a Jenner&Block, David Pressman ügyvédi irodája. 2014-ben pedig a Soros-féle Open Society Initiative, valamint a szintén a milliárdos spekuláns által pénzelt Amnesty International volt a partnerük. Ezt követően Dávid Dóra 2015-ben közel egy éven keresztül annál a Save the Children nevű civil szervezetnél dolgozott, amely 2016 óta több alkalommal is kapott támogatást Soros György Open Society Foundations (OSF) nevű alapítványától.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 374 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
listentoyourheart73-2
2024. június 13. 15:40
Muszáj megfelelni a finanszírozójának nem??? Ezt várják el tőle, új seprő jól seper---ha már ez előző nem jött be.... Azért remélem az átcsoportosult ész nélküli szavazói hamarosan rájönnek , hogy rossz lóra tettek....
Chekke-Faint
2024. június 04. 13:38
Tud már valaki olyat, hogy akit lehülyéznek azok szavazatival nyert már valaki választást?
Chekke-Faint
2024. június 04. 13:03
III. Péter bukása is be fog következni.
5m007h 0p3ra70r
2024. június 04. 13:00 Szerkesztve
» Genusnextgen 2024. június 04. 10:54 Szombaton a fidkány Buksikák megkapták a rettegéshez a municiót a békegalambtól, aki háborúba küldi a magyarokat Csádba vagy a balkánra szoponcok:)« Vagy az Antarktiszra, vagy Pongo Pongo szigetére. Vagy mittudomén csak mondani kell valamit mert a gazda azt mondta jöjjek ide és mondjak valamiket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!