Szlovákia
15:002024. június 21.
Ukrajna
Lengyelország
18:002024. június 21.
Ausztria

A magyarok védelmében tettek fel egy nagyon fontos kérdést Németországban

2024. június 11. 11:21

A németek sem nézik jó szemmel, hogy az Európai Parlamentbe beszavazott Ilaria Salis vélhetően szabadon távozhat Magyarországról, pedig ártatlan embereket bántalmazott radikális antifa társaival.

2024. június 11. 11:21

Nyitókép: AFP/Kisbenedek Attila

Még a Die Welt olvasói is dühösen fogadták, hogy Ilaria Salis bejutott az Európai Parlamentbe, így vélhetően szabadon távozhat Magyarországról, ahová kizárólag azért utazott, hogy szélsőbaloldali antifa társaival ártatlan járókelőknek okozzon súlyos sérüléseket.

Csodálkoznak, hogy az emberek miért nem bíznak többé az Európai Unióban?

– tette fel a kérdést egyikük, míg más azon akadt ki a leginkább, hogy a radikális aktivista ezután visszamehet tanítani hazájába, és azt mondhatja a gyerekeknek, hogy lám, nincs következménye annak, ha ártatlanokat bántalmazunk.

„Ennyit a baloldalról és a jogállamisági mantráról. Ha valóban a demokrácia lenne a fontos, akkor törölték volna a jelöltek listájáról, míg nem születik ítélet az ügyében" – jelezte az egyik kommentelő.

Hihetetlen! Szép fényt vet az új európai parlamentre

– írta az egyik hozzászóló, más pedig arra mutatott rá, hogy úgy tűnik, ma Európában ez a jogállamiság.

A legtöbben egyébként kételkednek benne, hogy miért lenne Ilaria Salisnak mentelmi joga egy olyan cselekmény kapcsán, amit jóval a választások előtt követett el – pedig ezt állítja az antifát védő Magyar György is.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
salmonella
2024. június 13. 20:52
Újabb ejrópai érték! Ezek szerint a terrorizmus, korrupció és hazaárulás mind belépőjegy az ejrópai parlamentbe. És ezek akarnak élet és halál urai lenni. Ideje lenne népszavazást kezdeményezni a HUXITról!
Malo kingi
2024. június 11. 17:57
Ezt nem hiszem el! Kit érdekel hogy mit szavaztak az olaszok? Bűnözőnek börtönben a helye. Ha letöltötte a büntetését oda megy ahová akar.
istvanpeter
2024. június 11. 14:17
De a magyar igazságszolgáltatás is ludas a dologban, mivel már régen el kellett volna ítélni ezt a cserebogarat. Egyébként is a terroristákkal szemben már évtizedekkel ezelőtt statáriumot kellett volna hirdetni.
zlorinczi
2024. június 11. 14:12
Nincs új a Nap alatt. Pablo Escobart is megválasztották képviselőnek, honatya és államférfi volt. Minden egyéb mellett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!