Dánia
18:002024. június 20.
Anglia
Spanyolország
21:002024. június 20.
Olaszország

Wollt ihr den totalen Megváltozás?

2024. május 31. 16:50

Rájuk szóltak, hogy nem szép dolog gyerekeket pincében tartani és megrontani, akkor se, ha másé, akkor se, ha a sajátod, és ettől a németek megváltoztak.

2024. május 31. 16:50
Vésey Kovács László
Vésey Kovács László
PestiSrácok

Békemenet After Kibeszélő június elsején 18 órakor a Scruton V.P.-ben! Hallgassa meg Ön is a Mandiner All Stars beszélgetését, mely során Bayer Zsolt, Mráz Ágoston Sámuel és Horváth József elemzi a Békemenet történéseit a Mandiner munkatársaival, Kacsoh Dániellel és Pócza Istvánnal. Regisztráljon most az alábbi linken.

Nyitókép: MTI/EPA/Hannibal Hanschke

„A gyerekek megrontása iránti vonzódás, illetve ennek a társadalmi beágyazottsága, elfogadottsága aggasztó módon körüllengi a germán világot. A ’80-as évek második felére úgy tűnhetett, hogy a civilizáció kerekedik felül, de mára látszik, hogy ez csak illúzió, illetve átmeneti állapot volt. Németországban felfedezték a woke és a népi hagyomány közös metszetét – az eredmény a pedofil tartalmak birtoklásának átminősítése bűncselekményből szabálysértéssé.

Amikor 2010 körül hozzáláttunk a németek alapos kielemzéséhez Kurtz ezredes kollégámmal, rengeteg förtelmes dologra bukkantunk. A rideg, érzelemmentes közegre számítottunk, de amit találtunk, arra nem igazán. Gyerekek rémisztgetése, bántalmazása, molesztálása, erőszak, az erőszak fetisizálása, emberevés – ez csak egy hevenyészett felsorolás olyan dolgokból, amelyek Németországban nem egyszerűen társadalmi kisiklásnak számítanak, hanem többek annál. A kultúrájukban, hagyományukban beágyazott furcsaságok ezek, amelyek a (népi változatokhoz képest már eléggé felpuhított) Grimm meséktől kezdve a kortárs hírekig sokfelé visszaköszönnek, ha az ember hajlandó észrevenni.

Megdöbbentő volt ilyen töménységben szembetalálkozni a két világháborút kirobbantó németek precízen eltitkolt, érdekes módon nem világgá kürtölt kis titkaival.

Természetesen elmondtuk barátoknak, ismerősöknek is, hogy mit találtunk, de nem igazán jártunk sikerrel. Ha túl sok és túl tömény olyan információhoz jut az ember, amelyek szembemennek az addigi meggyőződésével, akkor a szembesülés és tudomásul vétel helyett beindul a védekező mechanizmus. A németek (illetve tágabban a germánok) iszonyú dolgainak taglalása konkrétumok mentén történt, így a kibúvó a feldolgozhatatlan valóságból gyakran ugyanaz volt:

»Már megváltoztak.«

Hiszen egész népek csak úgy meg szoktak változni hirtelen. Rájuk szóltak, hogy nem szép dolog gyerekeket pincében tartani és megrontani, akkor se, ha másé, akkor se, ha a sajátod, és ettől a németek megváltoztak.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B_kanya
2024. június 01. 13:14
"Hillary Clinton bázisdemokrata 2024. május 31. 17:17 Vésey fasszopó, miért nem az izraeli népirtásról beszél Palesztinában? " F444$$zhiányod van? Amúgy is, Gázában volt már tüntetés Erdély autonómiájáért?
B_kanya
2024. június 01. 13:12
"krupps 2024. május 31. 17:18 Geci fárasztó Vésey németezés-mániája. Értem én, hogy a zsidósiratás, meg érintettség okán is gyűlölködik," Dehogy érted, 125 mrd euronyi ki nem fizetett áru 1939-1945 között, amiben nincs benne Budapest németek miatti és részben általi lerombolása (Bécsben nem festungoztak), 1914-ben és 1941-ben a háborúba belekényszerítés meg a többi, csak az elmúlt 120 évből...
Abiondi
2024. június 01. 06:48
A teljes cikket elolvasók figyelmébe ajánlom. Ez a László Imre DK-s XI. kerületi polgármester mennyire hasonlít a Dieter Giesekingre, a Krumme–13 nevű pedofil szervezet alapítójára, az elképesztő. És ugye van az a pedofil ügy abban a kerületben, aminek a szálai a polgármesteri hivatalig nyúlnak...!
Finale
2024. május 31. 20:51
Ez nagyon durva altalanositas.Raadasul a Grimm mesek nagyresze europai mese vagyis gyujtes resze nem ok irtak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!