Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Netenjahu szerint ezek azok a nyugat-európai országok, amelyek a „terrort jutalmazzák”

2024. május 22. 19:31

„A terrorizmus díjazása nem hoz békét, és nem akadályoz meg bennünket sem abban, hogy legyőzzük a Hamászt” – fogalmazott az izraeli miniszterelnök.

2024. május 22. 19:31

Fotó: ABIR SULTAN / POOL / AFP

A palesztin állam elismerésével az európai államok a terrort jutalmaznák – jelentette ki Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök az X-re feltöltött videónyilatkozatában. A kormányfő a 

terrorizmus által elnyert díjnak” nevezte Írország, Norvégia és Spanyolország szerdai bejelentését, 

miszerint hamarosan elismerik a palesztin államot.  

Ezt is ajánljuk a témában

„Ciszjordániában (Júdeában és Szamáriában) a palesztinok nyolcvan százaléka támogatja az október 7-i szörnyű mészárlást. Az ilyen gonoszságnak tilos államot adni” – hangoztatta Netanjahu. „Ez egy terrorista állam lesz, mely újra és újra megpróbálja végrehajtani az október 7-i mészárlást, és mi ebbe nem fogunk beleegyezni”- mondta az izraeli kormányfő az iszlamista fegyveresek őszi terrortámadására utalva, mely nyomán kitört a gázai háború. 

A terrorizmus díjazása nem hoz békét – és nem akadályoz meg bennünket sem abban, hogy legyőzzük a Hamászt” 

– zárta nyilatkozatát Netanjahu. A miniszterelnök néhány perccel azután jelentette meg videonyilatkozatát, hogy az elrabolt katonalányok szülei közzétették azokat a videófelvételeket, melyeket a Hamász fegyveresei készítettek október 7-én a 18-20 éves lányok túszul ejtéséről.

(MTI)

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:19
🍓 ️ ­­­É­­­r­­t­­é­­­k­­­e­­l­­­d­ ­­a­­ ­­­s­­z­e­­x­­­i­­ ­­p­u­n­­­c­­­i­m­­a­­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Mandarin-888
2024. május 23. 23:39
Ha a baloldal képtelen többséget szerezni demokratikus választáson, mindig talál valamilyen nemtelen utat, akár nemzetközi támogatással, hogy visszamásszon a hatalomba.
MaBaker
2024. május 22. 23:20
Idézgessetek csak körözött népirtótól!
2024. május 22. 22:44 Szerkesztve
Bármi, ami megállítja a muszlim halálkultusz nyílt vagy burkolt terjedését bárhol a világon, az európai fehér keresztény civilizációt védi és erősíti. Mint az elhagyott házakba beköltöző patkányok, az iszlám fundamentalisták mindent lerombolnak ami szép, nemes és emberi, amit több évszázad európai küzdelem vérrel és szenvedéssel megváltott szellemi kiteljesedése elért - művészet, tudomány, a lelkiismeret szabadsága. Egy ilyen gyilkos csürhének a megállításában közös az érdekünk Izraellel, az iszlámnak ellenálló zsidókkal és keresztényekkel együtt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!