Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Az Európai Unió lakosságának 60 százaléka nem ért egyet az új migrációs paktummal

2024. május 24. 15:13

Mióta érdekli a liberális eliteket a nép, a szavazók vagy bárki más vélemény?!

2024. május 24. 15:13
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

Nyitókép illusztráció. Fotó: MTI / AP / Europa Press / Europa Press

„Na és!? – húzza majd meg a vállát a nyugati világot irányító liberális gazdasági, pénzügyi és kulturális elit.  

az Európai Unió lakosságának 60 százaléka nem ért egyet az új migrációs paktummal, amely lehetővé teszi, hogy tagállami beleszólás nélkül telepítsenek be illegális migránsokat az európai országokba. Az intézkedés támogatóinak aránya mindössze 27 százalék.

Na és akkor mi van⁉️ Mióta érdekli a liberális eliteket a nép, a szavazók vagy bárki más véleménye⁉️ A liberális demokráciákba beépített, az elitérdekek üzemszerű érvényesítését szolgáló, olyan népakarat torzítók, kiigazító intézmények segítségével, mint a jogalkotó bíróságok, civil szervezetek hálózata, ENSZ nevű sóhivatal vagy a trójai falovak becsempészésére kitűnően alkalmas, koalíciós kényszerrel járó arányos választási rendszer, ahogy minden más esetben, úgy most is sikerrel térítik majd el többségi akaratot. 

Szerencsére nálunk a többségi demokrácia, a nép érdekei mentén való kormányzás valósul meg, »amely alatt a szavazók választásokon kinyilvánított többségi akaratának tiszteletben tartását és kormányzati végrehajtását értjük« (Békés Márton) 

Június 9-én erről döntünk!!!”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:08
🍓 ️ ­É­r­­t­­­é­­k­­e­­­l­­d­ ­a­­­ ­­­s­­­z­­e­­x­i­­ ­p­u­­­n­c­i­m­­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­­.­­𝐅­­𝐔­𝐍
2024. május 25. 11:46 Szerkesztve
Tomika,a Filip számolta ki a 60 százalékot?Meg a helyesírás terén is kihívásokkal kûzdesz ahogy látom.Nem lehet hogy kussolnod kéne,csíra?
zsolt196969
2024. május 24. 19:54
Akitlosz válaszolni nem akar mert a DK balos tények valóban nem. Léteznek. Csak az ö fejükben talán...Buta DK. Kis pöcsök vagytok mind. Talán a húgyos Fleto uralmát pár szóval SZDSZ nagy tettei a magyar hazáért???? Na válaszolj te csicska DK
Akitlosz
2024. május 24. 18:53
Magyarországon a Fidesz uralmának 18 éve alatt egyetlen nép által kezdeményezett népszavazás sem volt. Kezdeményezés több száz is akadt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!