Az európai csúcsjelöltek csúcsra járatják a háborúpártiságot

2024. május 30. 07:13

Fontosabb nekik a globalista liberális agendához való igazodás, mint a népképviselet és Európa problémáinak megoldása.

2024. május 30. 07:13
Dornfeld László
Dornfeld László

A szerző az Alapjogokért Központ vezető elemzője

Május 23-án tartották az európai csúcsjelöltek vitáját, ami még az itthoni partizános jelöltvitánál is súlytalanabb volt. Ugyanis elsősorban a tagállamok lesznek azok, amelyek eldöntik, kiből lesz az Európai Bizottság következő elnöke – nem az Európai Parlament a minden jogi alapot nélkülöző csúcs­jelölti rendszerével. Abból a szempontból viszont hasznos volt a vita, hogy rávilágított arra, milyen mértékben uralkodott el a háborús pszichózis a brüsszeli eliten. Mindegyik jelölt támogatta a háborút, a migrációt, és rettegett a „szélsőjobboldali veszélytől” – igazából csak abban tudtak versenyezni, hogy ki képes mélyebb hangon előadni a globalista mantrát; még Orbán Viktort is emlegették. Nem véletlen, hogy a két szuverenista erő, az Európai Konzervatívok és Reformisták, illetve az Identitás és Demokrácia távol maradt ettől az Eurovízió nevet viselő vitától, amely hasonlóan őrült, mint a zenei fesztivál helyett nemzetközi Pride-eseménnyé vált névrokona.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000062
2024. szeptember 06. 16:40
🍓 ️ ­É­­­r­­t­é­­k­e­l­­d­­ ­­­a­­­ ­­s­­z­­­e­­­x­­i­ ­p­­u­­n­­­c­­i­­m­a­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­­𝐗­𝟏­­𝟖­.­­­𝐅­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!