„Az egész országot mozgósítani kell” – sokkoló üzenet jött Ukrajnából

2024. május 11. 19:17

A védelmi minisztériumban úgy tűnik, nagyon pesszimisták.

2024. május 11. 19:17
null

Nyitókép: MTI/AP/Emilio Morenatti

„Az új mozgósítási törvénnyel az a békés élet, amelyet néhányan éltek, véget ért” – fogalmazott az Unian beszámolója szerint az ukrán védelmi minisztréium szóvivője, Dmitro Lazutkin.

Az a hatalmas kontraszt, amit a Donbasszból Kijevbe vagy Lvivbe vagy más békés városokba visszatérve láttunk, nem normális. (...) Az egész országot mozgósítani kell”

– fogalmazott a szóvivő. Az új mozgósítási törvény Ukrajnában egyébként május 18-ától lép életbe. 

 

Összesen 224 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000062
2024. szeptember 06. 16:44
🍓 ️ ­­­É­­­r­t­­é­­­k­­e­­­l­­d­ ­­­a­­ ­­­s­­­z­­­e­x­­i­ ­­­p­­u­­n­­­c­­i­­­m­­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
atti64
2024. május 12. 11:32
NÉPIRTO ZELLER!!!!!!!!!!!!!!!
ptrfarkas43
2024. május 12. 11:06
Az utolsó ukránig mozgósítani kell, hogy az amcsi nagytőke megtarthassa az ukrán gyarmatát, netán rátehesse kezét az orosz ásványkincsekre. Ha ez nem elég jöjjenek a kelet vagy nyugat európai gyarmatok lakosai.
nempolitizalok-0
2024. május 12. 08:45 Szerkesztve
A nyugatiak jól gondolják, hogy az amúgy is gyenge lábakon álló USA-t kiszolgáló kurzus összeomlana már csak pár száz nyugati katona halála után is. K-európaiakban gondolkodnak, valahogy úgy gondolják, pénzzel ezt meg tudnák oldani, de egyvalamivel nem számolnak. K-európa a nyugatiakért egyáltalán nem harcolna, ráadásul az oroszok nyugat felé K-európai országokon át vonulna és ha ott harcolni kell, akkor aza terület már orosz maradna. A lengyelek sem. A NATO szerintem ezért nem támadja meg az oroszokat. Ha megtenné, Kína azonnal megtámadná Tajvant, az USA által épített csendes óceáni szövetség szerintem egy kalap szart sem ér, de szerintem a kínaiak szerint sem. Az USA így európából szinte azonnal kiszállna, ezzel európában szabaddá válna a "libsivadászat", főleg K-európában járnának a libsik nagyon rosszul egy konfliktus esetén.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!