Albánia
21:002024. június 24.
Spanyolország
Horvátország
21:002024. június 24.
Olaszország

A más nácija mindig cuki

2024. május 29. 10:22

Mert ukránok, hát most hősökként kell őket ünnepelni.

2024. május 29. 10:22
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog

Nyitófotó: AFP

„Képzeljük csak el egy pillanatra, hogy ez itt egy németországi szervezet, alakulat, ugyanezekkel a szimbólumokkal. Önök szerint mi történne? Igen, az történne. De mert ukránok, hát most hősökként kell őket ünnepelni. Ahogy azt a hülye Boris is teszi. Alább pedig a Weltwoche cikke – a végén a kérdés meglehetősen jogos!”

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magyarszo
2024. május 30. 18:17
Kedves Zsolt! Nem mertem meglépni, ezért inkább leírom. Volt egy olyan tervem, hogy Obi-Wan Kenobi jelmezben elmegyek a béke felvonulásra, és egy táblát viszek, ami a következő szöveg van. No Dart Manfred Vader! No Ursula Von Darth Vader! No Darth Macron Vader. No War! De nem mertem meglépni, mert attól féltem, hogy a birodalmiak célpontjává válok, és úgy járok, mint amit az antifák elkövettek Magyarországon. Mivel egy ismeretlen ember vagyok, ezért még az erőmet se növelné meg az ellenem irányuló támadás. De ez egy ismert embertől nagyot ütött volna, mert vele van a rég megírt Star Wars történet ereje. De aki olvassa ezt az írást és nem fél, annak javaslom, lépje meg, mert nagyon hatásos lenne.
alexandrosz-2
2024. május 29. 21:26
Ezt a nyilas nagyapáddal dumáld meg népszabadsàgos, szlovakrendszamos trágár geci. Vagy a vétotlan köpcös gecivel, amelyik mindeközben honvédeket küld Csádba, miután Afganisztánban, Irakban, Koszovóban hullottak az aljas zsidó gazdáik szolgálatában. Tudod patkan tragar patkany, mindeközben 85+50+5 milliárd eurót szavaztatok meg a hoholoknak a háborújukra, 13 szankcióscsomaggal, soktucat szankcióhosszabbítással, meg minden egyéb szarsàggal. A magadfajta, magukat békepártinak hazudó zsideszes gecik mindeközben eszement barom módján támogatják a zsidó apartheid terrorállam népirtásàt, hàborúját, melyben magyar állampolgársággal ellátott szadista zsidó gyilkosok gyilkolnak halomra gyermekeket, asszonyokat. A magadfajta zsideszes patkányoknál nem arra kell figyelni, amit hazudoznak, hanem arra, amit csinálnak!
Kanmacska
2024. május 29. 18:14
Most a moslék azon vitázik, hogy az Azov nem is neonáci alakulat? Jól értem? Talán szeretnének ide is egy hasonlót? Na lenne itt haddelhadd!
Lajoss
2024. május 29. 17:15
Zsozsó,majdnem akkora geci vagy,mint a gazdád… 🤮🤮🤮🤮
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!