Szexbotrányba keveredett egy brit konzervatív képviselő

2024. április 05. 20:03

Kompromittáló információi lehetnek egy képviselőről egy olyan férfinak, akivel egy online meleg társkeresőn találkozott.

2024. április 05. 20:03
Grassroots Out holds UK

Nyitókép: Jonathan Nicholson / NurPhoto / NurPhoto via AFP

William Wragg tory képviselő elismerte, hogy kiszivárogtatta kollégái számait egy olyan személynek, akiről azt gondolta, hogy „kompromittáló dolgokat” őrzött róla – számolt be a Politico. 

A képviselő elmondta, hogy a Grindr nevű randialkalmazáson osztotta meg kollégái számát egy férfival. 

A beismerésre azután kényszerült, hogy a Politico nyilvánosságra hozta: a Westminsterben dolgozó képviselőket, munkatársakat és újságírókat két ismeretlen telefonszámról érkező erotikus tartalmú WhatsApp-üzenetekkel bombázták, amelyek több esetben odáig fajultak, hogy a feladó explicit képeket is küldött. Eddig 13 férfiról tudnak, akik üzeneteket kaptak a számokról, és legalább öten jelentették azokat a Parlamenti Biztonsági Osztálynak. 

Wragg bocsánatot kért, amiért kiadta több képviselő számát, de azt mondta: kényszerítve és manipulálva érezte magát. A képviselő megtartja a frakcióvezetői posztját, ugyanakkor már korábban jelezte, hogy nem indul a következő választáson. 

Wragg kollégái a brit parlament közigazgatási bizottságában kiálltak a képviselő mellett. 

A bizottság egyik tagja a Politicónak azt mondta, Wragg „nagyon jó elnöke volt, és továbbra is nagyon jó elnöke” a bizottságnak. További tagok azt mondták, „nem éreznek haragot vagy frusztrációt Willel szemben”.

Lindsay Hoyle, az alsóház elnöke csütörtökön közölte a képviselőkkel és a munkatársakkal, hogy a Parlamenti Biztonsági Osztály a „kormányzati partnerekkel” együtt dolgozik azon, hogy „elemezzék és megértsék ezen üzenetek jellegét és a kapcsolódó biztonsági kockázatokat”.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-77
2024. április 30. 18:54
🍓 ️ ­­­A­ ­d­­ö­­­g­­ö­­­s­­ ­­l­á­­n­­y­o­­­k­ ­­v­­á­­­r­­n­a­k­­­ ­­­r­­á­d­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­­.­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­.­𝗙­­­𝗨­𝗡
tailor
2024. április 07. 10:48
" Wragg kollégái a brit parlament közigazgatási bizottságában kiálltak a képviselő mellett. " azaz mögött ....
tompika-2
2024. április 06. 15:54
Ezek nem melegek, hanem legfeljebb homoszexuálisak, de valójában buzik.
Chekke-Faint
2024. április 06. 06:43
Mi van már nem előny a férfi férfival?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!