Scholz elmondta, mikor beszélt utoljára Putyinnal, és hogy szerinte mi kell a békéhez

2024. március 29. 16:29

„Emlékszem arra a hosszú asztalra, amelynél le kellett ülnöm vele. Több mint négy órán át tárgyaltunk” – emlékezett vissza a német kancellár.

2024. március 29. 16:29
null

Olaf Scholz német kancellár elmondta, hogy 2022 decembere óta nem beszélt Vlagyimir Putyin orosz elnökkel, bár előtte gyakoribb volt a kapcsolattartás – számolt be az Ukrajinszka Pravda „Néhány nappal a háború előtt nagyon hosszú beszélgetést folytattunk személyesen Moszkvában. Emlékszem arra a hosszú asztalra, amelynél le kellett ülnöm vele, mert aggódott a koronavírus miatt. Több mint négy órán át tárgyaltunk” – emlékezett vissza Scholz, majd arról beszélt, hogy a háború befejezéséről szóló döntés Putyin kezében van.

Hadd legyek nagyon világos: a béke bármikor lehetséges. Putyinnak egyszerűen abba kell hagynia barbár hadjáratát és vissza kell vonnia csapatait” 

– mondta a kancellár. Scholz kitartott amellett is, hogy döntése, miszerint nem szállítanak Ukrajnának Taurus cirkálórakétákat, annak a szándéknak köszönhető, hogy meg akarja akadályozni az Oroszország és a NATO közötti közvetlen összecsapást.

 

 

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 05:00
🍓 ️ ­­­I­­g­­a­­z­i n­­i­m­­­f­o­­m­­­á­n­­i­­á­­­k­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­.­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Csigorin
2024. március 30. 12:06
es mar masnap uj elnoke lenne Oroszorszagnak mert amirol Scholz deliral az hazaarulas
BBrutus
2024. március 29. 21:15
Nyugaton buta tökfejek ülnek. Aki azt hangoztatja, hogy az Oroszoknak vissza kell vonulni az 1991-es határok mögé, nem akar békét. Minél több területet foglal el Moszkva, annál kisebb lesz a tárgyalási alap. Vagy az is lehet, hogy nem tökfejek. Egyszerűen ez éri meg a gazdáiknak.
Korrupt Kornél
2024. március 29. 18:11
Sulci, szerintem te voltál beszarva a koronavírus miatt! Meg úgy általában is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!