Elszabadult a pokol Lengyelországban: könnygázt és hanggránátokat vetett be a rendőrség a varsói gazdatüntetésen (VIDEÓ)

2024. március 06. 16:17

Egyes tüntetők pedig petárdákkal, kövekkel dobálták meg a helyszínre kivonult rendfenntartókat.

2024. március 06. 16:17
Összetűztek a rendőrökkel a varsói gazdatüntetés résztvevői

Nyitókép: WOJTEK RADWANSKI / AFP

***

Összetűztek a rendőrséggel az Európai Unió zöld megállapodása és az ukrán áruk behozatala ellen szerdán Varsóban rendezett gazdatüntetés résztvevői, több rendőr megsebesült, több tüntetőt őrizetbe vettek, a rendőrség távozásra szólította fel az összegyűlteket.

A lengyel fővárosba szerdán több tízezer tüntető érkezett, egy részük a kormányfői hivatalnál megtartott gyűlés után a parlament székháza elé vonult.

Egyes tüntetők petárdákkal, kövekkel dobálták meg a helyszínre kivonult rendfenntartókat. A rendőrség könnygázt és hanggránátokat vetett be,

és a jelenlévőket a helyszín elhagyására szólította fel.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

(MTI)

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:25
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­d­ö­­­g­­ö­s­ ­­­l­­­á­­n­­y­o­­­k­­ ­­v­á­r­­­n­­­a­­k­ ­r­­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­­.­­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­𝗙­­𝗨­­𝗡
Martell 2
2024. március 06. 23:14
Hajrá gazdák, adjatok az EU csicskáknak.
lauderstenonis-2
2024. március 06. 23:04
Tetszenek a pedofideszes hópihék :))))
Phm045
2024. március 06. 21:35
Mi 2006-ban tanultuk meg a leckét, hogy komcsikat nem szabad a hatalom közelébe, a lengyelek most. Ha nem takarítják ki Tuskot és bandáját, akkor végük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!