Katasztrofális a háborús pszichózis

2024. március 22. 05:56

Június 9-én le kell váltani az összes fegyverpárti baloldali politikust.

2024. március 22. 05:56
IAEA Nuclear Energy Summit 2024
Apáti Bence
Apáti Bence
Magyar Nemzet

Nyitókép: Bloomberg / Getty images

„A szemfülesebbeknek ezen a ponton eszükbe juthat, hogy először még csak sisakokról volt szó, aztán már fegyverekről, most nagy hatótávolságú rakétákról tárgyalnak, de ahogy fentebb említettem, a háborús pszichózis olyan mértékben kerítette hatalmukba a nyugati országok egyes vezetőit, hogy jelenleg nem zárják ki annak a lehetőségét, hogy NATO-katonákat küldjenek a frontra az ukránok oldalán harcolni.

Ami két okból is roppant veszélyes és érthetetlen. Az egyik, hogy nekünk, európaiaknak semmi közünk Oroszország és Ukrajna háborújához. Semmi. Igen, Oroszország az agresszor, igen, úgy gondoljuk, hogy különböző vitákat, konfliktusokat nem szabad fegyverekkel megoldani. Egy ideális világban senki nem is háborúzna. Sajnos ugyanakkor nem élünk ideális világban, különböző népek időről időre megtámadnak egy másikat. Szörnyű, de ez van.

Egy dolog biztos, hogy a két ország közti katonai konfliktus nem robbanthatja ki a harmadik világháborút.

És itt jutunk el a második pontunkhoz. Ha ugyanis a NATO katonákat küld Ukrajnába, az felér egy hadüzenettel. És a harmadik világháború kezdetét jelenti. Ezért kellene megállni, venni egy mély levegőt, és a harmadik világháború helyett a tűzszünetet szorgalmazni.

Vagy elmenni június 9-én szavazni, és leváltani az összes háborúpárti baloldali politikust!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:19
🍓 ️ ­­­A­­­ ­d­­ö­­­g­­­ö­s­­­ ­­l­­á­n­­­y­­o­­­k­­ ­­v­­á­­­r­n­a­­k­­ ­r­­á­­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­.­­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
Lajoss
2024. március 23. 08:31
Bencus,ne röhögtess…inkább másszál vissza a rudadra… 😂😂😂😂😂😂
bodrigyuri
2024. március 22. 19:59
A legütősebb pszichózis akkor is a csúti harcimalacé. Grácban sem tudták kigyógyítani.
tapir32
2024. március 22. 16:27
Ha, a háborúban eladósodik Európa akkor, a haszon az USA-ba, és mivel az USA eladósodott Kínának Kínába kerül! Ezt megakadályozni a békével lehet!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!