Az orosz hadsereg ukrán rakétatámadást vert vissza a Krím fölött

2024. március 24. 09:14

Szevasztopolnál próbálkoztak az ukránok.

2024. március 24. 09:14

Nyitókép: AFP

Ukrán rakétatámadást vert vissza az orosz haderő a Krím félszigeti Szevasztopolnál szombaton késő este a város kormányzójának közlése szerint. Az orosz légvédelmi egységek több mint tíz ukrán rakétát semmisítettek meg a Krím félsziget felett. 

„Hadseregünk visszaverte a Szevasztopol elleni nagyszabású támadást”

 – írta a Telegram üzenetküldő alkalmazásban Mihail Razvozsajev, a város kormányzója, akit az Oroszország általi 2014. évi bekebelezés után neveztek ki.   

A kormányzó szerint 

több mint 10 ukrán rakétát lőttek le, egy nőt repeszsérülésekkel szállítottak kórházba, t

öbb épület és egy gázvezeték pedig megrongálódott. A tengeri és szárazföldi közlekedést órákra felfüggesztették a támadás után. A Krím kulcsfontosságú logisztikai központ az Ukrajna déli részét ellenőrző orosz haderő számára. A félszigetet gyakran támadja Ukrajna rakétákkal és drónokkal.

(MTI)

 

 

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:06
🍓 ️ ­­­A­­ ­­­d­­ö­­g­­ö­s­­­ ­­­l­­­á­­n­­y­o­­­k­­­ ­­v­á­­r­­n­­­a­­k­­­ ­­r­­á­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­.­­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
lauderstenonis-2
2024. március 24. 21:33
A rakétatámadás visszaverése sikeres volt. A megsemmisített rakéták csak egy ork vezetési központot, több hadihajót és egy olajfinomítót találtak el.
Kovács Ubul
2024. március 24. 11:49
Egy olajdepó is odalett: https://m.youtube.com/watch?v=fP3sxXSOYyw
Kovács Ubul
2024. március 24. 11:44
Csak a flotta kommunikációs központja lett oda a visszaverés közepette: https://m.youtube.com/watch?v=s4lvU3nkkiI
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!